Μοίρασε τρόφιμα ο Δήμος Τεμπών

Λ. ΖΑΡΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 15:30

Τρόφιμα στις 80 άπορες οικογένειες  δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών διανεμήθηκαν για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, στο πλαίσιο της ανθρώπινης αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης ξεκίνησε η διανομή τροφίμων και του προγράμματος ΤΕΒΑ στον Δήμο Τεμπών.

Σε 337 δικαιούχους συμπολίτες και στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Τεμπών, δόθηκαν ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, γαλακτοκομικά είδη, κρέας, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας τόνισε: «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών στοχεύει στην κοινωνική προστασία και μέριμνα των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη και χρειάζονται τη στήριξη της πολιτείας.

Από την πρώτη στιγμή ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» βρήκε αποδέκτες και αρωγούς ευαισθητοποιημένους δημότες, συλλόγους και επιχειρήσεις από τον τόπο μας και τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους.

Οι μέρες των Χριστουγέννων δεν είναι απλά μια εποχή, είναι ένα συναίσθημα, ένα συναίσθημα παιδικό, αθώο, γεμάτο αγάπη, προσφορά και αλληλεγγύη. Ας τις δούμε λοιπόν σαν ευκαιρία να ομορφύνουμε λίγο την καθημερινότητα και να δώσουμε μια νότα χαράς σε αυτές τις οικογένειές μας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass