ΜΑΞΙΜΟΣ:

Αναρωτηθήκατε πώς βγάζουν χειμώνα στα ορεινά του Ολύμπου;

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 15:21

«Αν κάτι θετικό προέκυψε από τη διακυβέρνησή σας είναι ότι κατεδαφίστηκε το ηθικό προσωπείο που είχατε οικοδομήσει στο περιθώριο. Βγήκατε στο φως, κυβερνήσατε, αποκαλυφθήκατε. Όλα ήταν ένα πουκάμισο αδειανό.

Κι αυτό οι πολίτες θα σας το χρεώσουν πολύ ακριβά στις εκλογές, που ελπίζω να προκηρύξετε πολύ σύντομα, κάτω από το βάρος των αδιεξόδων και των αποτυχιών σας. Εξάλλου, είναι η μόνη υπηρεσία που μπορείτε πλέον να προσφέρετε στον ελληνικό λαό». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2019.

Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε ότι η βαρύτερη κληρονομιά που αφήνει η κυβέρνηση «είναι αυτή στα εθνικά ζητήματα. Εκεί που ανοίξατε πληγές, εγκλωβισμένοι από τις ιδεοληψίες σας. Για να έχουμε σήμερα έναν Ζάεφ να βγάζει γλώσσα στην Ελλάδα, με βάση μια κατάπτυστη συμφωνία που του προσφέρατε στο πιάτο, με ταυτότητα, γλώσσα και ιστορία. Κι έναν Ράμα να ισοπεδώνει τα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, γιατί γνωρίζει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από την Αθήνα. Κι αντί να πάρετε τα σκληρά μαθήματά σας, μας κουνάτε και το δάκτυλο».

Ο κ. Χαρακόπουλος κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι έχει «ρίξει ένα ασήκωτο φορτίο φόρων στη μεσαία τάξη, στο κεφάλι των υγιών παραγωγικών δυνάμεων που δεν μπορούν να ανασάνουν» και είπε ότι «το πιο σοκαριστικό είναι ο κυνισμός με τον οποίο κυβερνάτε. Εσείς που κάνατε πολιτική με τα μαγκάλια, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για τα άτυχα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα, έχετε μειώσει στο ένα τέταρτο το επίδομα θέρμανσης. Από τα 210 εκατ. που έδινε η ανάλγητη, όπως τη χαρακτηρίζατε, κυβέρνηση Σαμαρά, εσείς οι κοινωνικά ευαίσθητοι περιορίσατε το επίδομα μόλις στα 60 εκατ. Αναρωτηθήκατε πώς βγάζουν τον χειμώνα, πώς τα βγάζουν πέρα στο Λιβάδι Ελασσόνος, αλλά και στα ορεινά του Ολύμπου και του Κισσάβου που χρειάζεται να καίνε για θέρμανση από τον Οκτώβριο έως το Πάσχα;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass