Φωτεινός Τύρναβος για τα Χριστούγεννα

* ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ * ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ Γ. ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2018 22:00

Ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον ο Δήμος Τυρνάβου προγραμμάτισε ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Φανή Μπίλιου-Λαγκιόλη, οι συνεργάτες της, αλλά και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου με πρωτεργάτες τα στελέχη και τους εργαζόμενους στο Αμαξοστάσιο έχουν ολοκληρώσει το στολισμό των δύο πόλεων Τυρνάβου και Αμπελώνα καθώς και των χωριών.

Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι και τη φετινή γιορτινή περίοδο οι εκδηλώσεις να συμβάλουν ώστε η γιορτινή αυτή ατμόσφαιρα να φτάσει σε κάθε δημότη με αισιοδοξία παραμερίζοντας τα όποια προβλήματα που ο καθένας κουβαλάει πάνω του.

Προχθές, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης έκανε το άναμμα του δέντρου των Χριστουγέννων και απηύθυνε ευχές προς τους συγκεντρωμένους συνδημότες.

Ακολούθησε η χορωδία του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου «Αχιλλέας Τζάρτζανος» καθώς και το μουσικό τμήμα του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου.

Αμέσως μετά ήταν η σειρά της συναυλίας του γνωστού και καταξιωμένου ερμηνευτή Γεράσιμου Ανδρεάτου ο οποίος γέμισε την Κεντρική πλατεία με κέφι και παρέσυρε τους θεατές σε ένα μοναδικό ξεφάντωμα.

Η γιορταστική βραδιά συνεχίστηκε στα καφέ, κλαμπ και μπαρ της πόλης.

Τέλος σήμερα Σάββατο στις 6 το απόγευμα ο Δήμος θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Αργυροπούλι, στην πλατεία του χωριού.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass