Πανελλαδική διάκριση στη Geomiso

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΤΑΙΡEΙΑ 31ΧΡΟΝΟΥ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ

Δημοσίευση: 15 Δεκ 2018 22:15
Ο Παναγιώτης Καρακίτσιος (στο κέντρο) και η ομάδα του Ο Παναγιώτης Καρακίτσιος (στο κέντρο) και η ομάδα του

Λεζ: ΓΙΑ ΦΩΤΟ1 ΛΕΖΑ ΕΔΩ

Ο Παναγιώτης Καρακίτσιος (στο κέντρο) και η ομάδα του

Η εταιρεία Geomiso του Φαρσαλινού Παναγιώτη Καρακίτσιου και της ομάδας του, πέτυχε τριπλή πανελλαδική διάκριση πριν λίγες μέρες, μεταξύ ενός μεγάλου πλήθους εταιρειών στο πλαίσιο του κορυφαίου ετήσιου διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Envolve Award Greece 2018 του Envolve Entrepreneurship υπό την αιγίδα του Libra Group, καθώς πέραν της βράβευσης, ως finalist, έλαβε το πρώτο βραβείο ως η αγαπημένη εταιρεία του κοινού και βραβεύθηκε ως νικήτρια (μία από τις 8 εταιρείες από τους 15 φιναλίστ που θα λάβουν υψηλή χρηματοδότηση).

Ο 31χρονος Φαρσαλινός, έχει στα χέρια του μια παγκόσμια καινοτομία, το επαναστατικό λογισμικό Geomiso, το οποίο λύνει τα χέρια των μηχανικών ενοποιώντας, πρώτο διεθνώς, τον τρισδιάστατο σχεδιασμό με την τεχνική μελέτη οσοδήποτε πολύπλοκων προϊόντων και έργων μηχανικού. Με “όπλο” αυτή την καινοτομία, προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα και όχι να φύγει στο εξωτερικό και ίδρυσε την ελληνική εταιρεία Geomiso, η οποία αναπτύσσει, εμπορεύεται και υποστηρίζει λογισμικό για μηχανικούς, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για να σχεδιαστεί ένα προϊόν όσο και για να προσομοιωθεί και να προβλεφθεί η συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες, χωρίς να απαιτείται δημιουργία δοκιμαστικού προϊόντος ή εκτέλεση δοκιμών αντοχής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Envolve Entrepreneurship έχει υποστηρίξει ενεργά τις νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια και έχει προσφέρει σχεδόν 5.000.000 ευρώ ως άτοκη χρηματοδότηση προς 19 νικητές. Σήμερα, η συνολική αποτίμηση των προηγούμενων νικητών αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ, ενώ έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1.600 θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα στον διαγωνισμό έλαβε, το πρώτο βραβείο ως μία από τις 15 φιναλίστ εταιρείες μεταξύ ενός μεγάλου πλήθους εταιρειών πανελλαδικά από τον Christopher R. Upperman, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Envolve Entrepreneurship, το δεύτερο βραβείο ως ο αγαπημένος φιναλίστ του κοινού (με τα περισσότερα likes στο βίντεο) από τον Αλέξανδρο Νούσια, τον διευθυντή του Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα. Αυτή τη χρονιά, το Envolve Entrepreneurship προέτρεψε το κοινό να υποστηρίξει την αγαπημένη του start-up από τη λίστα των φιναλίστ, μέσω του νεοσύστατου διαγωνισμού “#GetEnvolved Award”. To κοινό ψήφισε τον αγαπημένο του φιναλίστ μέσω των social media καναλιών του οργανισμού (www.facebook.com/envolveGR and www.instagram.com/envolveGR), για μία ολόκληρη εβδομάδα, έως και τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου. Το τρίτο και πιο σημαντικό βραβείο ως μία από τις 8 νικήτριες εταιρείες από τους 15 φιναλίστ (οι οποίες θα λάβουν υψηλή χρηματοδότηση από το Envolve Entrepreneurship) από τον Jimmy Αθανασόπουλο, τον επικεφαλής Κοινωνικής Ευθύνης του Libra Group και πρόεδρο του Envolve Entrepreneurship.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιώργου Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass