Ευλογία Ιερώνυμου στην αιμοδοσία του Αμπελώνα

Eπιτυχημένες αιμοδοσίες σε Δελέρια και Ροδιά

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2018 22:20
Στιγμιότυπα από την αιμοδοσία στον Αμπελώνα, παρουσία του Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου Στιγμιότυπα από την αιμοδοσία στον Αμπελώνα, παρουσία του Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμου

Με την ευλογία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου πραγματοποιήθηκε χθες στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμπελώνα η 82η αιμοδοσία και η 4η τη φετινή χρονιά για τα Χριστούγεννα από τον δραστήριο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα « Η Ελπίδα».

Και φέτος πλήθος παλιών και νέων αιμοδοτών προσήλθε στην αιμοδοσία του Αμπελώνα.

Ο Μητροπολίτης συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά το ποίμνιό του όπου και αν παρευρίσκεται. Σίγουρα η παρουσία του στον Αμπελώνα υπήρξε για τους συμμετέχοντες μια πνευματική φωνή, ώστε να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη το πολύτιμο αγαθό της προσφοράς αίματος.

Τον κ. Ιερώνυμο υποδέχτηκε στον χώρο της αιμοδοσίας ο πρόεδρος της «Ελπίδας» κ. Απόστολος Παπαϊωάννου και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και αιμοδότες.

Αρχικά ο κ. Παπαϊωάννου συγχάρηκε τον νέο Μητροπολίτη για την εκλογή του από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος και του ευχήθηκε δύναμη για να φέρει σε πέρας το θεάρεστο και δύσκολο έργο του. Επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη πορεία της «Ελπίδας» και την προσφορά των μελών της στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη στη χορήγηση αίματος.

Επίσης από την πλευρά του ο κ. Ιερώνυμος συγχάρηκε το σύλλογο και τα μέλη του για το θεάρεστο έργο που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και συνομίλησε μαζί τους για τον θεσμό της αιμοδοσίας αλλά και για τη μεγάλη δραστηριότητα της «Ελπίδας» στην κοινωνία ευρύτερα.

ΟΙ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ

Χθες στον Αμπελώνα προσήλθαν περίπου 70 εθελοντές αιμοδότες.

Επίσης τις προηγούμενες ημέρες με επιτυχία και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα πραγματοποιήθηκαν οι αιμοδοσίες του Συλλόγου «Η Ελπίδα» του Αμπελώνα για τα Χριστούγεννα στα Δελέρια και στη Ροδιά.

Εκεί προσήλθαν πάνω από 40 κάτοικοι των χωριών αυτών έτοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν με την καρδιά τους μια φιάλη από το αίμα τους για τον άρρωστο συνάνθρωπό μας και συγκεκριμένα 22 στα Δελέρια και 20 στη Ροδιά.

Όσοι δεν πρόλαβαν να δώσουν αίμα στις αιμοδοσίες της Ροδιάς, των Δελερίων και του Αμπελώνα, τονίζουν ο πρόεδρος κ. Απόστολος Παπαϊωάννου και τα μέλη του Δ.Σ. της «Ελπίδας», μπορούν να πάνε μόνοι τους στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass