Φωταγωγήθηκε η Ελάτεια για τα Χριστούγεννα

ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2018 22:02

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
 Εντυπωσιακή και φέτος η χριστουγεννιάτικη γιορτή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ελάτεια του Δήμου Τεμπών.
 Εκεί ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος δημιούργησε μια ωραία χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με ζεστούς λουκουμάδες με μέλι και μερέντα για τους μικρούς φίλους, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, ποτά και αναψυκτικά. Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα με το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για τα παιδιά και τη σκυτάλη έλαβε η Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών που μάγεψε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αντώνης Γκανάτσιος και ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ Ελάτειας και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας. Στην έναρξη της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και το Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα στον Σύλλογο και τον στηρίζει, ώστε να πραγματοποιούνται όμορφες εκδηλώσεις.


Ακόμη ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική του Δήμου Τεμπών και τον μαέστρο κ. Κώστα Ζωιτό που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και Καλή Χρονιά.
Στο τέλος ο κ. Ζάρρας ενημέρωσε τους παρευρεθέντες για την έκδοση του ημερολογίου για το έτος 2019 που τη φετινή χρονιά είναι μαζί με την έκδοση του λευκώματος με 240 φωτογραφίες από την Εκθεση του εκπαιδευτικού Γιάννη Μάγγου «Σήμερα Γάμος Γίνεται».
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά στους δημότες για μια νέα ελπιδοφόρα χρονιά με υγεία και αγάπη. Κλείνοντας συγχάρηκε τον Μορφωτικό Σύλλογο Ελάτειας για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αρχιμανδρίτης ιερέας του χωριού π. Πορφύριος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Καρατέγος, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Τσεργάς, Στέλιος Σαΐτης, Χρήστος Τσούγιας, Ιωάννης Αργυρίου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Μπουζέκης, Κώστας Νταφούλης, Αθανάσιος Καραναστάσης, Δημήτριος Μαϊμάρης, Γεώργιος Νικολάου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάτειας κ. Αντώνης Γκανάτσιος, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, το μέλος Τοπικού Συμβουλίου Ελάτειας κ. Θ. Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων την περιοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass