Στήριξη του Α.Τ. Τεμπών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2018 22:20

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σημαντική είναι η προσφορά του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών και στον κοινωνικό τομέα, πέρα από τα καθήκοντα της αστυνόμευσης. Στο πλαίσιο αυτό, δηλαδή της κοινωνικής αλληλεγγύης και στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με την καθοδήγηση του διοικητή αστυνόμου Α’ Πρόδρομου Χαρισμανίδη οι αστυνομικοί του αστυνομικού Τμήματος Τεμπών παρέδωσαν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών για τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη ακόμη και των απαραίτητων ειδών διατροφής αυτές τις γιορτινές ημέρες.


Τα τρόφιμα παρέλαβε ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών κ. Λάμπρος Ζάρρας από την αντιπροσωπεία του τμήματος με επικεφαλής τον υποδιοικητή του Α.Τ. Τεμπών κ. Σταύρο Ευαγγελίδη, τον αρχιφύλακα Χρήστο Μουλιότσο και τον αρχιφύλακα Μιχάλη Αβέλλα.
Ο κ. Ζάρρας ευχαρίστησε τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών για την πράξη τους αυτήν να συγκεντρώσουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και όπως δήλωσε, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μια πράξη ευαισθησίας και ανθρωπιάς από το Α.Τ. Τεμπών και θα συμβάλει ουσιαστικά στη στήριξη των οικογενειών που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
Τέλος, τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για όλους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass