Προσφορά αγάπης από τις Ακαδημίες του Δήμου

ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ «ΧΕΛΙΔΟΝΑΚΙΑ»

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2019 16:46

Ευγενική προσφορά με συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, παιχνίδια και είδη σωματικής υγιεινής) πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη από εκπροσώπους των Ακαδημιών του Αθλητικού τμήματος Δήμου Λαρισαίων στον Παιδικό σταθμό «Χελιδονάκια» και στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας.


Εκπρόσωποι καθηγητών των Ακαδημιών οι κ. Ευαγγέλου Εύη, Παυλοπούλου Λίντα, Παπανικολάου Χριστίνα και Καράτζιου Έφη μαζί με την υπεύθυνη των Ακαδημιών Ζήλου Έλενα, επισκέφτηκαν τον Παιδικό Σταθμό «Χελιδονάκια» και αφού ξεναγήθηκαν, ενημερώθηκαν για την πολύτιμη λειτουργία του από τον πρόεδρο, Καραμήτρο Ιωάννη και τα μέλη του, που τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη προσφορά τους η οποία ειδικά αυτές τις ημέρες είναι σημαντική.
Μετά πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας και συνομίλησαν με τον διευθυντή, Τσούμα Παύλο και την κοινωνική λειτουργό, Τουρτούνη Μαίρη, οι οποίοι τους ενημέρωσαν για το μεγάλο έργο που γίνεται για μια καλύτερη ποιότητας ζωής , της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας, τους ηλικιωμένους.
Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, Κωσταρόπουλος Γεώργιος με την ευκαιρία των αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, εύχεται από καρδιάς σε όλους «υγεία και κουράγιο, ώστε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τις καθημερινές δυσκολίες που βιώνουμε ως άνθρωποι και κοινωνία και ότι αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων μας.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και μέσα από την καρδιά μας για την ευγενική ανταπόκριση όλων των γονιών των παιδιών που συμμετέχουν στις Ακαδημίες σε αυτήν την πρωτοβουλία μας, ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες.
Τέτοιες κινήσεις είναι ένας φάρος ελπίδας για την συνέχεια τους, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αγάπης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass