ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Επί τάπητος τα προβλήματα της Αλεξανδρινής

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2015 17:42

 

 

 

Του Κώστα Τσόλα

Μεγάλη επιτυχία είχε και από πλευράς προσέλευσης η γενική συνέλευση του συλλόγου της Αλεξανδρινής Στομίου, που έγινε στο beach bar του οικισμού στην παραλία

Την έναρξη έκανε ο πρόεδρος του συλλόγου της Αλεξανδρινής κ. Ηλίας Κίτσος. Δίνοντας μια εικόνα του οικισμού, ανέφερε, ότι αριθμεί 375 κατοικίες και 320 ωρολόγια ύδρευσης, ενώ ευχαρίστησε φορείς της Πολιτείας, οργανισμούς κοινής ωφελείας καθώς και τον δήμαρχο Αγιάς.

Όπως ειπώθηκε από τον πρόεδρο αλλά και τα μέλη της διοίκησης, στόχος της συνέλευσης ήταν η ενημέρωση αρχικά για τις νεότερες εξελίξεις στα καίρια ζητήματα που αφορούν τον οικισμό αλλά και κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο μέλλον.

Τονίστηκε ακόμα στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι οι κάτοικοι της Αλεξανδρινής θα διεκδικήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους με κάθε νόμιμο μέσον.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη του συλλόγου απαίτησαν οι υποσχέσεις όλων εμπλεκόμενων δημόσιων φορέων να γίνουν άμεσα πράξη.

Τέλος έγινε πρόσκληση για την μεγάλη πολιτιστική – κοινωνική εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουλίου στην πλατεία της Αλεξανδρινής όπου μεταξύ των άλλων θα υπάρχει και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με λαϊκοδημοτική ορχήστρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass