Με «δύναμη» ψυχής και προετοιμασία αθλητή...

Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2019 22:36

Ο Χρήστος Νάρης έγινε το πρόσωπο της ημέρας στη Λάρισα προχθές, ανήμερα του εορτασμού των Φώτων, καθώς ήταν εκείνος που έβγαλε τον Σταυρό από τον Πηνειό ποταμό.

Πρόκειται για έναν 22χρονο που έχει μεγάλη έφεση στον αθλητισμό, σπουδάζει στο ΤΕΙ Λάρισας ενώ παράλληλα είναι ενεργό μέλος της επιχείρησης του πατέρα του. Τόλμησε να βουτήξει στα παγωμένα νερά καθότι τρέφει μεγάλη αγάπη για τη θρησκεία. Το γεγονός τώρα πως πέτυχε τον στόχο του με την πρώτη, σύμφωνα με τον ίδιο, ίσως να οφείλεται στη μεγάλη ικανότητα συγκέντρωσης που έχει αποκτήσει λόγω της ενασχόλησής του με τις πολεμικές τέχνες. Εκείνος όμως μας τα λέει καλύτερα…
«Δεν είχα ξαναπηδήξει για τον Σταυρό και το ότι θα το έκανα τώρα το αποφάσισα πριν λίγο καιρό. Δεν χρειάστηκε να προετοιμαστώ σωματικά για κάτι καθώς πιστεύω πως έπρεπε κυρίως να το κάνω ψυχολογικά. Λόγω της επί σειράς ετών ενασχόλησής μου με τον αθλητισμό το κατάφερα».
Είναι αθλητής μια πολεμικής τέχνης (Muai Thai) εδώ και μία δεκαετία, ενώ έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις πρόσφατα σε αγώνες της κατηγορίας του.
Παράλληλα όμως ασχολείται και με τα άλογα, «μικρόβιο» που κόλλησε από τον πατέρα του, Μιχάλη. Παίρνει μέρος με επιτυχία σε διάφορους αγώνες που γίνονται στο Μακρυχώρι, στη Βόνιτσα, στη Σιάτιστα Κοζάνης ενώ στόχος του τώρα ήταν να βρεθεί και στους αντίστοιχους της Κρήτης.
«Σε ό,τι κάνεις χρειάζεται συγκέντρωση. Εγώ είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου πως θα μπω στο νερό όσο και κρύο κι αν είναι. Παράλληλα όμως έχω μεγάλη αγάπη για τη θρησκεία και τα πάω πολύ καλά με την Εκκλησία. Πιστεύω πως κι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο» προσθέτει ο 22χρονος φοιτητής. Σπουδάζει στο ΤΕΙ Λάρισας Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ την ίδια ώρα εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα του (Indianapolis – εξαρτήματα ανταλλακτικά αυτοκινήτων). Παλιότερα έφτασε μέχρι και τη Σαντορίνη όπου οδηγούσε και τουριστικά λεωφορεία. Άνθρωπος δραστήριος και κοινωνικός που προέρχεται από μια πολύτεκνη οικογένεια (4 αδέρφια συνολικά). Ιδιαίτερα χαρούμενος από προχθές τόσο ο ίδιος όσο και η πολυμελής οικογένειά του.
«Είναι μια μεγάλη εμπειρία και αισθάνθηκα πως ήρθα ακόμα πιο κοντά στη θρησκεία. Το γεγονός πως έπιασα εγώ τον Σταυρό με γέμισε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση. Να σας πω την αλήθεια, δεν περίμενα πως θα συμβεί» υποστηρίζει ενώ στέλνει μέσω της «Ε» το δικό του μήνυμα «Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Λαρισαίους καλή χρονιά, γεμάτη υγεία. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ό,τι έχουμε στο μυαλό μας και στην καρδιά μας μπορούμε να το πετύχουμε αρκεί να το πιστέψουμε λίγο παραπάνω…» καταλήγει χωρίς να αποκλείει το γεγονός πως μπορεί να το επαναλάβει.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass