Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2019 16:05

* Η ΠΟΟΝ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στο κέντρο «Εν Λαρίση» με ζωντανή μουσική σε ένα ζεστό και όμορφο απογευματινό.
* Ανοιχτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας διοργανώνεται από τον πρόεδρο και το Δ.Σ., αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (2ος όροφος) του Πολιτιστικού Κέντρου Ι. Κράγια (Χατζημιχάλη 62-Φιλιππούπολη), με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συνοδεία εορταστικού μπουφέ.
* Την πρωτοχρονιάτική του πίτα θα κόψει ο Σύλλογος Γυναικών Λάρισας «Αλκηστις» μεθαύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου και ώρα 9 το βράδυ στο κέντρο «Φρούριο» (λόφος Φρουρίου).
* Ο Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών  με έδρα τη Λάρισα προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στον ετήσιο χορό, που θα γίνει το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα  8 μ.μ. στο κοσμικό κέντρο «Ανεμόμυλος» (7ο χλμ. Λάρισας – Φαλάνης, διασταύρωση Δασοχωρίου). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ  της χώρας  του έτους 2018.
* Η προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετομηλίτσας «Ο Γράμμος» για το Σάββατο 12 Ιανουαρίου αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελάφου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Ελάφου. Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά η ορχήστρα του ΚΑΠΗ Λάρισας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσουν γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
* Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Δήμητρας διοργανώνει εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Δήμητρας. Θα ακολουθήσει μικρό γλέντι με κρασί και εδέσματα και παραδοσιακή ορχήστρα με τους μουσικούς Βασίλη Μπαλογιάννη, Τάσο Σβάρνα, Κώστα Μπαλογιάννη, ανοίγοντας έτσι και με έναν ξεχωριστό τρόπο τη νέα χρονιά. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλους.
* Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών ν. Λάρισας «Ο Άγιος Νικόλαος» (Βενιζέλου 153, 2ος όροφος) θα γίνει Αγιασμός και κοπή πίτας, καθώς και η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση.  Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978-766.125.
* Με ελπίδα και αισιοδοξία θα υποδεχτούν οι «Φίλες της Αγάπης» τον καινούριο χρόνο, κόβοντας τη βασιλόπιτα, σε μια εκδήλωση που ετοιμάζουν με πολύ μεράκι. Για πρώτη φορά η εκδήλωση αυτή θα γίνει   μεσημέρι για να δοθεί η δυνατότητα και σε ολόκληρες οικογένειες να γιορτάσουν μαζί. Οι «Φίλες της Αγάπης» προσκαλούν τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους  του συλλόγου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στο «Κτήμα Βερσαλίες» και ώρα 1 μ.μ. για να περάσουν αξέχαστες ώρες, γεμάτες κέφι,  που θα προσφέρουν με το ανεξάντλητο ρεπερτόριό τους οι γνωστοί μουσικοί,  Σπύρος Καβαλλιεράτος και Βαγγέλης Τσιαπλές.
* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου στην οδό Βενιζέλου 4 στη Γιάννουλη. Επίσης, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Βενιζέλου 4 στη Γιάννουλη. Δηλώσεις υποψηφιοτήτων μέχρι 18 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα 6932-861604 (Δ. Τσερώνη, πρόεδρος) και 6977-153213 (Μ. Καλτέκη, αντιπρόεδρος).
* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Ανατολική Ρωμυλία» στο κέντρο «Ανεμόμυλος» (7ο χλμ. Λάρισας-Φαλάνης). Οι ενδιαφερόμενοι για προσκλήσεις και πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Συλλόγου ή στο τηλέφωνο 6942-476478 (κ. Μαρία Κουρεούδη-Πάλλα).
* Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., ο Όμιλος Φίλων της Θεσσαλικής Ιστορίας θα κόψει την πίτα του για το νέο έτος στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου «Μετροπόλ» της Λάρισας. Με την ευκαιρία αυτή, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Τσολάκης θα παρουσιάσει ένα βίντεο με θέμα τα Αμπελάκια. Επίσης, επειδή συμπληρώθηκε μία διετία, θα διεξαχθούν και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Στις αρχαιρεσίες μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν, εφόσον εγγραφούν μέλη του Συλλόγου.
* Ο Σύλλογος των Απανταχού Σκαμνιωτών θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ, στο ΚΑΠΗ του Αμπελώνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος θα βραβεύσει τους εθελοντές αιμοδότες με καταγωγή απο τη Σκαμνιά.
* Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων « Η Ξηροκρανιά» θα πραγματοποιήσει την ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευσή του για το 2018 την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11.30 π.μ. στην αίθουσα του συλλόγου, Καραθάνου 33 στη Λάρισα. Θα γίνει ο απολογισμός δράσης και ο οικονομικός απολογισμός  και θα κοπεί η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.
* Από τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας ανακοινώνεται ότι για τους εθελοντές Νοσηλευτικής η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ.  στο «Epicure Five»  (Μαρίνου Αντύπα 2 και Κούμα). Πέρα από την κοπή της βασιλόπιτας θα δοθεί η ευκαιρία εγγραφής νέων μελών στον Ερυθρό Σταυρό εν όψει των εκλογικών αρχαιρεσιών στα μέσα Φεβρουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass