Ο Μ. Ρίζος με Ροντούλη

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2019 16:02

Ο μέχρι τώρα ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του δημάρχου κ. Π. Σαρχώση, Αμπελωνίτης κ. Μάριος Ρίζος προσχώρησε χθες στον συνδυασμό «Δράση Πολιτών» με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Ροντούλη.

Η ανακοίνωση έγινε μετά από μια εποικοδομητική συνάντηση με ανταλλαγή απόψεων και επισφραγίστηκε όπως ειπώθηκε «μια ειλικρινής συνεργασία, που αναμένεται να ενισχύσει αποτελεσματικά την εκλογική προσπάθεια της “Δράσης Πολιτών”».

Με την ευκαιρία αυτή, ο επικεφαλής του Συνδυασμού , κ. Στέλιος Ροντούλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Έχω τη χαρά να ανακοινώσω σήμερα την προσχώρηση του Μάριου Ρίζου στη «Δράση Πολιτών». Το γεγονός αυτό πιστοποιεί ότι άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και διαδρομές μπορούν να συνυπάρξουν και να συλλειτουργήσουν, όταν πρυτανεύουν στη σκέψη τους τα ιδεώδη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, χωρίς ιδιοτελείς σκοπιμότητες ή συμφωνίες του παρασκηνίου.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος των συγκλίσεων και των συναινέσεων , με απώτερο στόχο την πρόοδο και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών ,που πρέπει να απαλλαγούν από τους παραμορφωτικούς φακούς του άκρατου κομματισμού, για να αναπνεύσουν αναπτυξιακά με αξιοκρατία και διαφάνεια.

Στο πνεύμα αυτό σφυρηλατήθηκε και η συμπόρευση με τη «Δράση Πολιτών» του κ. Ρίζου.

Ο κ. Ρίζος αποτελεί από σήμερα μια αξία και ένα κεφάλαιο στη «Δράση Πολιτών», που έχει να δώσει πολλά στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου λόγω των επαγγελματικών του δεξιοτήτων. Τον καλωσορίζουμε και τον περιβάλλουμε με την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη μας».

Δήλωση επίσης έγινε και από τον κ. Ρίζο ο οποίος σημειώνει: «Ευχαριστώ τον κ. Ροντούλη για τα ενθαρρυντικά του λόγια και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Συμπορεύομαι μαζί του, γιατί πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να προκαλέσει στον Τύρναβο μια ειρηνική επανάσταση αλλαγής των πάντων.

Είμαι αποφασισμένος να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή, δίπλα σε έναν άνθρωπο δυναμικό, διεκδικητικό και δραστήριο που έχει αποδεδειγμένα χρόνια προσφοράς στην ελληνική κοινωνία και οικογένεια. Με κάθε ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και καθαρότητα ψυχής καλώ τους ανθρώπους που με στήριξαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, αλλά και όλους τους δημότες να υπερψηφίσουν τη «Δράση Πολιτών», για να επιβραβεύσουν έτσι την αγωνιστικότητα του Στέλιου Ροντούλη, ενός ανθρώπου που καθημερινά μοχθεί για τον Δήμο».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass