Κλειστή για έναν μήνα η 28ης Οκτωβρίου

ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2019 15:16

Κλειστή ως τα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι η οδός 28ης Οκτωβρίου, λόγω εργασιών αντικατάστασης αγωγού ύδρευσης, και συγκεκριμένα από τη συμβολή της με την οδό Μανδηλαρά μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Ηπείρου.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποφάσισε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη συγκεκριμένη οδό, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στο σημείο των εργασιών, μέχρι και

την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου.

Ειδικότερα για το τμήμα του έργου στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου –Μανδηλαρά, η ρύθμιση της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει τα εξής: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Λάμπρου Κατσώνη - Κολοκοτρώνη έως τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου -Μανδηλαρά και στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου από τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου - Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου.

Για την επόμενη φάση του έργου, από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου, προβλέπονται τα εξής: Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου από την οδό Μανδηλαρά έως την οδό Ηπείρου.

Παράλληλα συνεχίζονται από την περασμένη Τρίτη -μετά από διακοπή τους λόγω των γιορτών και των καιρικών συνθηκών- τα έργα ανάπλασης της οδού Μανδηλαρά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass