Βραβεύεται ο συγγραφέας - δάσκαλος Κώστας Παπακωνσταντίνου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΙΔΗΣ» ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2019 16:26

Ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νίκαιας "Θεόκλητος Φαρμακίδης", στο πλαίσιο της γιορτινής εκδήλωσης που οργανώνει για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας, θα βραβεύσει τον Νικιώτη συγγραφέα - δάσκαλο Κώστα Παπακωνσταντίνου, για την προσφορά του στη διάσωση της ιστορίας της Νίκαιας.

Για το έργο του θα μιλήσουν ο πρώην δήμαρχος Νίκαιας κ. Ρίζος Κομήτσας και η πρόεδρος του Μορφωτικού Λαογραφικού Συλλόγου "Θεόκλητος Φαρμακίδης" κ. Κατερίνα Σταυροθεόδωρου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έχει γράψει 29 βιβλία εκ των οποίων τα 7 αφορούν στην ιστορία της Νίκαιας, μεταξύ αυτών και για τον Θεόκλητο Φαρμακίδη.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ του έργου που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει γενικότερα η οικογένεια του κ. Παπακωνσταντίνου στη Νίκαια, η γυναίκα του Άλκηστη δωρίζει μετά θάνατον στον Σύλλογο ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στη Λάρισα, προκειμένου τα έσοδα του ενοικίου να διατίθενται για την ενίσχυση φτωχών και άπορων φοιτητών Πανεπιστημίου από τη Νίκαια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass