Σύλλογοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 15:01

*O Σύλλογος Γυναικών Ραψάνης θα κόψει την ετήσια πίτα του στη Ραψάνη , στην ταβέρνα «Κρασομάνα», σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 8 μ.μ.
*Η Λαογραφική – Αρχαιολογική Εταιρεία Ελασσόνας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του ελασσονίτικου συλλόγου (Βουλγαροκτόνου 23) στην Ελασσόνα.


*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμυγδαλής Αγιάς διοργανώνει σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 4 μ.μ. εκδήλωση καλωσορίσματος της νέας χρονιάς με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο «Στέκι». Από τον Σύλλογο καλούνται οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αγιάς και εκτός των μελών του Συλλόγου και κάτοικοι της Αμυγδαλής.
*Σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. η ΕΛΟΣΥΛ θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ΚΑΠΗ του Αγίου Νικολάου (Ασκληπιού 68). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική, χορό, δώρα και ανάγνωση ποιημάτων.
*Η «Μαμαδοπαρέα Αγιάς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στο cafe «Guzel» (στοά Παπαστεργίου, στην Αγιά). Στη μουσική θα είναι ο dj Αργύρης Μπασιανάς και τα παιδάκια θα απασχολήσει δημιουργικά η Mikri Pap. Οι τυχερές της βασιλόπιτας θα έχουν από ένα κόσμημα δώρο, ενώ θα υπάρξει και μια έκπληξη για τα παιδιά.
* Το ΚΑΠΗ του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο «Κτήμα Νεφέλη» στο 2ο χλμ. Αγιάς – Αγιοκάμπου. Είσοδος με πλήρες μενού και ορχήστρα 10 ευρώ. Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορείο στις 5:30 μ.μ. για τα Δημοτικά Διαμερίσματα και στις 6:30 μ.μ. για την Αγιά (από την πιάτσα ΤΑΞΙ).
*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βελίκας «Φιλοκτήτης» θα πραγματοποιήσει την ετήσια χοροεσπερίδα και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Μουράγιο» στη Βελίκα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορό, φαγητό, ποτό, πλούσια λαχειοφόρο και ζωντανή μουσική.
*Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο εστιατόριο «Λαδοφάναρο» (Ξάνθου 6, Φρούριο). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώνουν όνομα και αριθμό ατόμων, τηλεφωνικά στη γραμματεία του Συλλόγου, 2410-620393 καθημερινά 6-8 το απόγευμα.
*Ο Σύλλογος Γυναικών Ποταμιάς του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Αλέξανδρος» στην Ποταμιά.
*Η «Υπαίθριος Ζωή» Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σήμερα Σάββατο 19 Ιανουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο κέντρο «Αστέρας». Στις 7.15 μ.μ. θα αναχωρήσει λεωφορείο για το κέντρο «Αστέρας» μπροστά από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.
*Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψει ο Σύλλογος Βερδικουσιωτών Νομού Λάρισας αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Βενιζέλου 153-155. Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων θα ψάλουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ο Σύλλογος θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.
*Ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας.
*Ο Σύλλογος Βλατσιωτών Ν. Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «MEDITERRANEAN VILLAGE» στην παραλία Κατερίνης. Θα προηγηθεί ξενάγηση στο Μουσείο του Δίου και προσκύνημα στον Οσιο Εφραίμ στην Κονταριώτισσα. Για δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2410-280.368, 2410-232.250, 2410-624.321.
*Αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου οι κατηχητικές συντροφιές της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσώνος κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης και ανανεώνουν τις συναντήσεις τους για τη νέα χρονιά.
*Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων κόβει την ετήσια βασιλόπιτα αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 5 μ.μ., στο κέντρο «Κιβωτός». Θα πάρουν μέρος όλα τα παραδοσιακά τμήματα των παιδιών και των ενηλίκων επίσης και τα παιδιά του μοντέρνου χορού «χιπ-χοπ» και «λάτιν».
*Ο Σύλλογος των Απανταχού Σκαμνιωτών θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 11:30 π.μ, στο ΚΑΠΗ του Αμπελώνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος θα βραβεύσει τους εθελοντές αιμοδότες με καταγωγή απο τη Σκαμνιά.
*Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρανιωτών Λάρισας και περιχώρων « Η Ξηροκρανιά» θα πραγματοποιήσει την ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευσή του για το 2018 αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του συλλόγου, Καραθάνου 33 στη Λάρισα. Θα γίνει ο απολογισμός δράσης και ο οικονομικός απολογισμός και θα κοπεί η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.
* Από τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας ανακοινώνεται ότι για τους εθελοντές Νοσηλευτικής η κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας θα γίνει αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο «Epicure Five» (Μαρίνου Αντύπα 2 και Κούμα). Πέρα από την κοπή της βασιλόπιτας θα δοθεί η ευκαιρία εγγραφής νέων μελών στον Ερυθρό Σταυρό ενόψει των εκλογικών αρχαιρεσιών στα μέσα Φεβρουαρίου.
*Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο κέντρο «Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα). Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή ορχήστρα, ενώ θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά όσων δεν έχουν δικό τους μέσο που θα αναχωρήσει στις 12.30 μ.μ. από το Δημοτικό Ωδείο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου και στο τηλέφωνο 2410-535.541.
*Ο Μ.Ε.Σ. Πέρα Μαχαλά θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου και ώρα 9 μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί στο «Χρυσό Τζάκι», ενώ λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα θα ψυχαγωγήσει τους παριστάμενους.
*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσουπιάς διοργανώνει εορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα «Ο Μπέμπης» στην Κουτσουπιά, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, με είσοδο ελεύθερη. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα υπάρχει λαχειοφόρος με πολλά δώρα και ζωντανή μουσική.
*Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Village» (4ο χλμ. Λάρισας-Νίκαιας). Ο Σύλλογος θα βραβεύσει παιδιά οικογενειών – μελών του Συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας για την εισαγωγή τους σε κρατικά Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι εσωτερικού και Κύπρου και θα χαρίσει όμορφα δώρα σε όσα παραστούν στην εκδήλωση.
*Ο Σύλλογος Κοπατσαραίων Επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 9:30 το βράδυ, στο κέντρο «Φαντασία» στην Ελασσόνα. Τηλέφωνο για κρατήσεις 6944-138.906.
*Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. ο Σύλλογος Γυναικών Μελίας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο καφενείο του κ. Αγγελακόπουλου.
*Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας και Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή» διοργανώνει τον ετήσιο χορό που θα γίνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Palladium» στο 2ο χλμ. Λάρισας-Κοζάνης. Ώρα προσέλευσης 8:30 μ.μ.
* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει η 3η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Κωνσταντίνου. Στην εκδήλωση θα εμφανιστεί και το καλλιτεχνικό συγκρότημα του Γιώργου Αραμπατζή.
*Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η Ελπίδα» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Νωρίτερα, στις 9.30 π.μ., θα προηγηθεί ο ομαδικός εκκλησιασμός των αιμοδοτών και φίλων της αιμοδοσίας στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου με επιμνημόσυνη δέηση και αρτοκλασία.
*Ο Σύλλογος Κρητικών Λάρισας «Ο Ψηλορείτης» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ.
* Ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Divani» και ώρα 11:45 π.μ.
*Ο Σύλλογος Καρδιοπαθών Νομού Λάρισας «Αγιος Παντελεήμων» διοργανώνει συνεστίαση των μελών και φίλων του με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία θα γίνει στο κέντρο «Κιβωτός» (οδός Βερμίου και Πάρνηθος, πίσω από το γήπεδο Αλκαζάρ) την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο γραφείο του Συλλόγου Απόλλωνος 9, και στα τηλεφωνα 2410-532.650, 6979-200.333 και 6944-443.127.
* Η ΧΕΝ Λάρισας οργανώνει εκδρομή και κοπή πίτας στον Παλαιό Παντελεήμονα την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου. Η αναχώρηση θα γίνει 9.30 π.μ. από το Δημοτικό Ωδείο. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6943-815.027 και 6932-382.270 τις ώρες 11 π.μ.-1 μ.μ. και 6 μ.μ.-8 μ.μ.
*Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το βράδυ στο κέντρο «Παλλάντιουμ» ο Σύλλογος Αλεξανδρινής ο οποίος βρίσκεται στα παράλια του νομού. Στην εκδήλωση θα υπάρχει ζωντανή λαϊκοδημοτική ορχήστρα για κέφι γλέντι και χορό. Καλούνται οι κάτοικοι του οικισμού καθώς και οι φίλοι να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Στη διοργάνωση έχουν κληθεί εκπρόσωποι του πολιτικού και αυτοδιοικητικού κόσμου.
*Ο Πιερικός Σύλλογος Ν. Λάρισας «Ολύμπιος Ξένιος Ζευς» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο κέντρο «Λαδόξυδο» (επί της οδού Καρδίτσης).
*Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών «Ο Αγιος Αχίλλιος» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Μεζέ-Μεζέ» (Φιλελλήνων 60) στον λόφο του Φρουρίου. Θα ακολουθήσει πλούσιο γλέντι. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2410-615.248, 2410-615.261, 2410-616.609.
*Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας για την ψυχαγωγία των μελών του και σύμφωνα με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα διοργανώνει χοροεσπερίδα και κοπή βασιλόπιτας την 9η Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα κάρτες εισόδου από το Γραφείο του Συνδέσμου (Κύπρου 80 - 3ος όροφος).
*Ο Σύλλογος Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν ακόμη στο χωριό αναβάλλει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που είχε προγραμματιστεί να γίνει αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Η κοπή της πίτας θα γίνει μαζί με την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Palladium» (2ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου).
*Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων Λαρισαίων Σιδηροδρομικών «Ο Άγιος Φίλιππος» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο κοσμικό κέντρο «Χρυσό Τζάκι». Για πληροφορίες υπάρχουν τα τηλέφωνα: 2410-234.083, 6977-744.376, 6945-636.829 και 6977-137.255.
*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Ν. Λάρισας πραγματοποιεί για τα μέλη και τους φίλους την καθιερωμένη κοπή πίτας την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο κέντρο «Κτήμα Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας-Αμπελώνα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass