«Καμπάνα» σε 44χρονη γιατί βοηθούσε 27χρονη να εκδίδεται

Η ΝΕΑΡΗ «ΕΣΤΕΜΜΕΝΗ» ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2019 21:48 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Ιαν 2019 21:57

Με ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή τιμωρήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, 44χρονη που συνελήφθη στην πόλη λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων διότι βοηθούσε μια 27χρονη να εκδίδεται έναντι του ποσού των 450 ευρώ.

Η 44χρονη αν και κατηγορείτο για την πράξη της μαστροπείας κατ’ επάγγελμα εν τέλει η κατηγορία μετεβλήθη και κρίθηκε ένοχη για την πράξη της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει αρκετά ΜΜΕ πανελληνίως καθότι η 27χρονη που εκδιδόταν ήταν «εστεμμένη» σε διαγωνισμό ομορφιάς, ενώ πρόσφατα είχε γίνει γνωστό το όνομά της, λόγω της συμμετοχής της σε ριάλιτι παιχνίδι της τηλεόρασης με αντικείμενο την αγάπη.

Η κατηγορούμενη (που έχει γιο αστυνομικό) κατέθεσε πως ασχολείται επί σειρά ετών με τη διοργάνωση εκδηλώσεων όλων των ειδών. Τόνισε πως λειτουργούσε ως μάνατζερ της κοπέλας αλλά ξεκαθάρισε πως πλέον «είναι μεγάλη κοπέλα» και πως επιλέγει μόνη της τον δρόμο της.

Αρχικά αναφερόμενη στη δουλειά του μάνατζερ είπε πως ένας μάνατζερ «κάνει όλα τα θελήματα . Ακόμα και σοκολάτα να θέλει κάποιος θα την φέρει». Γι’ αυτό τον λόγο εξήγησε πως η ίδια χειριζόταν τις υποθέσεις της από το δικό της τηλέφωνο.

Εξήγησε την πορεία της 27χρονης ενώ τόνισε πως στον κόσμο των διασημοτήτων υπάρχουν συνεχόμενα ραντεβού «θα πρέπει να βγαίνεις με κάποιους για καφέ ή για κρασί. Αυτό είναι στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων. Για παράδειγμα τους χορηγούς» είπε χαρακτηριστικά αλλά υπογράμμισε πως από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός αν θα συνεχίσει να κάνει κάτι παραπάνω ή όχι μετά τα ραντεβού.

Ανέφερε μεταξύ άλλων πως η κοπέλα λόγω ενός προβλήματος με τη μέση της μείωσε τις φωτογραφίσεις της καθώς απαιτούνται πολλές συνεχόμενες ώρες ορθοστασίας, έτσι επέλεξε να κινείται διαφορετικά στον χώρο κλείνοντας κάποια ραντεβού, τα οποία η 27χρονη επέλεγε καθότι «είναι μεγάλη κοπέλα και μπορεί να αποφασίζει τι θα κάνει και τι όχι».

Στη Λάρισα έκανε γνωστό πως ερχόταν κάθε Τετάρτη με το αυτοκίνητο της 44χρονης γιατί όπως αναφέρθηκε δεν είχε αμάξι η νεαρή «εστεμμένη». Γι’ αυτή την εξυπηρέτηση τονίστηκε από την κατάθεση της 27χρονης (η οποία αναγνώστηκε στο δικαστήριο καθώς η ίδια λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να έρθει να καταθέσει) πως της έδινε κάποια χρήματα.

Εκείνη την Τετάρτη όμως ο πελάτης ήταν αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που μόλις παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 450 ευρώ προχώρησε σε συλλήψεις, τόσο της εκδιδόμενης όσο και της 44χρονης.

 

Κ.ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass