Κοπή πίτας για τους τρίτεκνους στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2019 16:22

Παρουσία πολλών τρίτεκνων οικογενειών, από όλη την επαρχία Φαρσάλων, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Κτήμα Αίγλη».

Την τελετή άνοιξε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Αχ. Δρόσος, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρεθέντες, ενώ στη συνέχεια ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Τιμόθεος. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Δημήτρης Χατζημήτρος καλωσόρισε με τη σειρά του, όλους όσοι παρευρέθηκαν για την κοπή της πίτας. Έκανε έναν απολογισμό για τις δράσεις του συλλόγου, αναφέροντας πως ο σύλλογος τις κάνει ώστε «να ωφελήσουν τους τρίτεκνους από τη μία, αλλά και να συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή, να εμπεδώσουν την αλληλεγγύη, να βοηθήσουν τους πολίτες, να διεκδικήσουν μια καλύτερη, πιο ποιοτική ζωή». Προσδιόρισε τις κορυφαίες στιγμές για το 2018 και δράσεις του Συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε στις εκπτώσεις που έχει συνάψει ο Σύλλογος, όπως στα τέλη ύδρευσης της ΔΕΥΑΦ, το ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας και ΜΜΜ καθώς και με καταστήματα των Φαρσάλων μέσω του Εμπορικού Συλλόγου και του προγράμματος ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ. Επίσης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος παραχωρεί το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Επιμελητήριο στα Φάρσαλα στους τρίτεκνους για τη χρήση των γραφείων.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. κ. Κωνσταντίνος Δερλός, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κων/να Μπένου και Σοφία Ταστεμίρογλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Καρδίτσας κ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος κι ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος κ. Θεόδωρος Κοντός ενώ επίσης παρευρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βασίλειου και η πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Φαρσάλων κ. Βάια Παύλου.

Επίσης, στην εκδήλωση τιμήθηκαν όλα τα παιδιά των Τριτέκνων, τα οποία εισήχθησαν στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας (σ.σ. συνολικά 20 παιδιά).

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Γιώργου Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass