Πανηγυρίζουν ναοί του Προφήτη Ηλία

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2015 18:22

 

Πανηγυρίζουν ναοί και ξωκλήσια του Προφήτη Ηλία, καθώς και ο ενοριακός ιερός ναός της Λάρισας, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, με τα εξής προγράμματα:

ΛΑΡΙΣΑ

Πανηγυρίζει την Δευτέρα 20 Ιουλίου η ενορία του Προφήτη Ηλία Λάρισας. Την Κυριακή 19 Ιουλίου, το απόγευμα στις 7:30, θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του σεβασμιότατου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου. Την Δευτέρα το πρωί, θα τελεσθεί αρχιερατική θεία λειτουργία, ιερουργούντος του κ. Ιγνατίου. Το απόγευμα στις 7:30 θα τελεσθεί ο μεθέορτος εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνας του Προφήτου Ηλία.

ΧΕΙΜΑΔΙ

Πανηγυρίζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο Προφήτης Ηλίας στο Χειμάδι. Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών έχει ως εξής: Την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείο κήρυγμα. Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 7:00 π.μ. Θεία Λειτουργία   μετ’ αρτοκλασίας και θείο κήρυγμα.

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Το εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία στα Αμπελάκια πανηγυρίζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Την Κυριακή το απόγευμα στις 7 θα ψαλθεί πανηγυρικός εσπερινός με αρτοκλασία και στο τέλος θα προσφερθεί στους προσκυνητές το παραδοσιακό έδεσμα γίδα με πλιγούρι, κατά το έθιμο. Το πρωί της Δευτέρας στις 7.30 θα τελεσθεί όρθρος με θεία λειτουργία και αρτοκλασία. Μετά το πέρας, θα προσφερθεί καφές και λουκούμι, στο αρχονταρίκι του Προφήτη Ηλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass