Εκοψε πίτα ο Σύλλογος Γυναικών Πυργετού

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2019 16:44

Παρουσία πλήθους γυναικών και όχι μόνο πραγματοποιήθηκε και φέτος μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση από τον Σύλλογο Γυναικών Πυργετού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες σε γνωστό καφέ στην Κεντρική πλατεία του χωριού, ενώ την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πρωτ. Αλέξανδρος Ρούσσας. Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η γραμματέας του Συλλόγου κ. Βαλσάμη Ρήγα, η οποία ευχαρίστησε τις γυναίκες της κωμόπολης που παρευρέθηκαν στη διοργάνωση, αλλά και για τη συμμετοχή των γυναικών σε όλες τις εκδηλώσεις.

Ευχαρίστησε επίσης τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο που βρίσκεται δίπλα στον Σύλλογο και τους στηρίζει. Στη συνέχεια ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος αρχικά ευχήθηκε καλή δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία, συγχάρηκε και ευχαρίστησε τις γυναίκες για τις πετυχημένες δράσεις και εκδηλώσεις και την πολύτιμη προσφορά προς τον Σύλλογο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαΐνας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ευθύμιος Μπουζέκης, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κ. Αθηνά Σιαφαρίκα, η οποία απηύθυνε και χαιρετισμό.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass