Ελληνική Φρουτεμπορική Συνεργασία: Ολοι μαζί σαν μια οικογένεια!

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2019 15:01

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα η Διεύθυνση και το προσωπικό της Ελληνικής Φρουτεμπορικής Συνεργασίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Σαν μια οικογένεια, όπως έχουν μάθει να εργάζονται τόσα χρόνια, έβαλαν στόχο και το 2019 να φθάσουν την επιχείρηση ακόμα πιο ψηλά. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Αλέξανδρος Σοφιανίδης και Ζωή Γιαννάκου χαρακτήρισαν θεσμό την κοπή της βασιλόπιτας και ευχήθηκαν στους 80 υπαλλήλους, στα μέλη των οικογενειών τους και στους συνεργάτες, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας τόνισαν, μεταξύ άλλων, ότι αισθάνονται υπερήφανοι για το προσωπικό της Ελληνικής Φρουτεμπορικής Συνεργασίας καθώς όλοι μαζί έχουν καταφέρει να αποτελεί η Ελληνική Φρουτεμπορική Συνεργασία πρότυπο στον επιχειρηματικό χάρτη της χώρας. Εκτός από τα καταστήματα στη Λάρισα και την Καρδίτσα, τα τμήματα μαναβικής σε όλα τα καταστήματα των Super Market "Γαλαξίας" σε όλη τη Θεσσαλία, προσφάτως η εταιρεία έχει επεκταθεί και στην Κατερίνη. Στα άμεσα σχέδια της Διεύθυνσης, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, είναι η δημιουργία καταστημάτων και σε χώρες της Ευρώπης. Η φετινή βασιλόπιτα έκρυβε 4 δώρα τα οποία παρέλαβαν με χαρά οι τυχεροί ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το πλούσιο μενού και διασκέδασαν με μουσική και χορό για πολλές ώρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass