Εκτός από μακέτες, έργο έχετε;

Νέα επίθεση Γ. Μανώλη στον δήμαρχο Τεμπών

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2019 15:32

Ανταπαντά σήμερα ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης στη χθεσινή απάντηση του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.

Ο κ. Μανώλης στην επιστολή του στην «ΕτΔ» σημειώνει μεταξύ άλλων:

«O κ. Κολλάτος τι μας είπε στην απάντησή του, προς την παράταξή μας «Νέα Δύναμη» Τεμπών; Μας είπε πως η πολιτική του ταυτότητα είναι προσωπικό του θέμα και παράλληλα γνωστή σε όλους. Προφανώς ντρέπεται να την ομολογήσει δημόσια γιατί θέλει να πατάει σε δύο βάρκες!

Ευτυχώς όμως, είναι επίσης γνωστός και ο τρόπος με τον οποίο ο νυν δήμαρχος κ. Κολλάτος πήρε το χρίσμα για τον Δήμο Τεμπών, πριν 9 χρόνια από το τότε ΠΑΣΟΚ αλλά και τώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Στο όνομα του πολυσυλλεκτικού του συνδυασμού όπως τον ονομάζει για να μπορεί να «μπαίνω-βγαίνει» σε πολιτικές πόρτες όλων των αποχρώσεων, ξέχασε να μας απαντήσει για την ουσία της παρέμβασής μας, για την ταμπακέρα.

Πρώτον πότε κ. δήμαρχε θα τα δούμε όλα αυτά να υλοποιούνται στον Δήμο Τεμπών; Σε ένα χρόνο, σε δύο, σε τρία... σε δέκα… πότε;

Έχετε κάτι συγκεκριμένο να απαντήσετε στους δημότες σας, εκτός από μακέτες, μελέτες, και εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις που ΘΑ …..φέρουν αποτελέσματα στο μέλλον και οφέλη στον Δήμο Τεμπών, όπως μας λέτε συνέχεια;

Αν ούτε και εσείς γνωρίζετε ακόμη γιατί πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους δημότες σας; Για κάτι που θα γίνει σε βάθος ετών; Πολιτική απάτη το λένε αυτό.

Δεύτερον μελέτη κοστολογημένη και εγκεκριμένη για τον ολοκληρωμένο κόμβο στο ύψος του Πυργετού υπάρχει; Αν υπάρχει σας προκαλώ αύριο, αν και έπρεπε χθες, να τη δημοσιεύσετε. Σε αντίθετη περίπτωση είστε απλώς ένας σύγχρονος Μαυρογιαλούρος.

Τρίτον για τον σταθμό του τρένου στον Ευαγγελισμό, λέτε τη μισή αλήθεια και αυτό είναι το μεμπτόν. Ποτέ δεν σας ενδιέφερε η λειτουργία του, γιατί προτεραιότητά σας ήταν η δημιουργία νέου σταθμού στην Ιτέα και αυτό ευτυχώς για μας, δυστυχώς για σας είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου. Το κόστος κατασκευής ασφαλούς πρόσβασης των επιβατών στον σταθμό Ευαγγελισμού, που επικαλείστε, το γνωρίζετε αλλά το κρύβετε, μετά από έρευνα της «Νέας Δύναμης», ανέρχεται στο ύψος των 250.000 ευρώ όπου συμπεριλαμβάνονται και τα ασανσέρ των ΑμεΑ. Μελέτη την οποία σας έχουμε καταθέσει.

Τέταρτον για ποια λύση του οικιστικού μιλάτε, όταν η αρμόδια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας, με έγγραφό της τον Απρίλιο του 2017 σας είχε ζητήσει να προσκομίσετε συγκεκριμένα έγγραφα για να εισηγηθεί την έγκριση της ΣΜΠΕ και εσείς ακόμη και σήμερα μετά από σχεδόν δύο χρόνια δεν έχετε τελειώσει τις εν λόγω διαδικασίες; Ενώ ο όμορος Δήμος Αγιάς, με τα ίδια οικιστικά προβλήματα στην παραλία, υλοποιεί έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Εσείς κ. δήμαρχε η μόνιμη δικαιολογία σας ήταν «δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε χρήματα, διότι δεν έχουμε λύσει το οικιστικό».

Καταλαβαίνουμε πως στην οιανδήποτε κριτική, έχετε πάντα δυσανεξία.

Επίσης καταλαβαίνουμε πως στην παρούσα φάση, δεν θα θέλατε να ταυτιστείτε με τον ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό και σας ενόχλησε η αναφορά μας αυτή.

Γι΄ αυτό δεν έχετε παρά να δηλώσετε δημόσια πως ΔΕΝ επιθυμείτε τη στήριξη από ένα κόμμα που έφερε τη χώρα μας και τους πολίτες της σε αυτή τη δεινή θέση, μέσα από την εξαπάτησή τους με καθημερινά ψέματα.

Όσον αφορά την ερώτησή σας για τον πολιτικό χώρο όπου ανήκω, ξέρετε κ. Κολλάτε, είναι ο ίδιος χώρος, τον οποίο έχετε και εσείς προσωπικά και δημοτικοί σας σύμβουλοι επισκεφθεί και φωτογραφηθεί, με στελέχη της, ουκ ολίγες φορές, φροντίζοντας πάντα να το προβάλλετε!

Δεν είναι άλλος από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά πάνω από τα κόμματα και κομματικές ταυτότητες, ως οδηγό έχουμε τα συμφέροντα των δημοτών μας και μόνο. Το έχουμε αποδείξει παρά πολλές φορές με τη στάση μας σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και αυτό το κάνουμε από συνείδηση και όχι από επάγγελμα. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί κ. δήμαρχε. Εσείς, έχετε την πολιτική τόλμη να τοποθετηθείτε δημόσια, με την ευγλωττία που σας διακρίνει, για να ξέρουν και οι δημότες μας, την άποψή σας για τις ημέρες και τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4 χρόνια; Δεν θα το τολμήσατε. Όπως δεν τολμήσατε να πάρετε θέση, όταν φέραμε σαν παράταξη ψήφισμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Κύριε Κολλάτε:

Στo τέλος της απάντησή σας προς την παράταξη "Νέα Δύναμη", αναφέρατε με περισσό θράσος και αλαζονεία, πως στόχος σας είναι η υπηρέτηση του δημότη και όχι των κομμάτων.

Αλήθεια, εσείς ως πιστός υπηρέτης της νομιμότητας στον Δήμο Τεμπών, θα μπορούσατε να μας λύσετε μια απορία;

Υπάρχουν «αόρατοι. Υπάλληλοι» στον Δήμο Τεμπών, «δικά μας παιδιά» που πληρώνονται από τα ταμεία του δήμου μας, χωρίς να έχει γίνει ΚΑΜΙΑ νόμιμη πρόσληψή τους ή με νομιμοφανή τερτίπια; ενώ παράλληλα χρησιμοποιούν νομιμοποιητικά εργαλεία άλλων μόνιμων υπαλλήλων, κατά τη συναλλαγή τους με το κοινό;

Λοιπόν κ. Κολλάτε , υπάρχουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Είναι απαίτηση πλέον της τοπικής μας κοινωνίας και όλων των δημοτών, που δεν βολεύονται στα εύκολα, που δεν σκύβουν το κεφάλι, που δεν αρκούνται στα ρουσφέτια, που δεν χάνονται στα μικροπροσωπικά συμφέροντα αλλά απαιτούν νομιμότητα, διαφάνεια, αξιοπρέπεια, πρόταξη του κοινωνικού και συνολικού συμφέροντος. Αυτό είναι δέσμευσή μας προς τους δημότες μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass