ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΣΤΗ

«Θέλουμε δημοτική αρχή που να διεκδικεί»

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2019 16:38

«Αλήθεια ας αναρωτηθεί κανείς, τι δήμαρχο θέλουμε; Δήμαρχο που να συνεχίζει την υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής από εκεί που σταματάει η κεντρική κρατική διοίκηση;

Ή μια δημοτική αρχή που θα διεκδικεί από την κυβέρνηση τα κονδύλια που έχει περικόψει και οφείλει να επιστρέψει στον λαό; Θέλουμε ένα δήμαρχο μπροστάρη και στήριγμα των διεκδικήσεων και των αγώνων του λαού, που να δίνει τη μάχη μαζί με τον λαό της περιοχής για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα ή δήμαρχο που θα συμπλέει με τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων». Αυτά υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος Τεμπών Μαρία Κωστή στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση παρουσίασης της υποψηφιότητάς της στους Γόννους. «Στον αντίποδα της δικής τους πολιτικής», συνέχισε, «προβάλλουμε τη δική μας πρόταση για δημοτική αρχή διεκδικητική, που στο κέντρο της πολιτικής της θα έχει τις καθημερινές ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων που ζουν και εργάζονται στην περιοχή». Την εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης προλόγισε ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μπίκας, υποψήφιος δήμαρχος στις περασμένες εκλογές ενώ μίλησε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Τ. Τσιαπλές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass