Ομιλία Σάββα Καλεντερίδη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2019 15:12

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών Λάρισας για τη Μακεδονία» (ΠΠΛ-Μ), διοργανώνει ομιλία στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, μεθαύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00, με ομιλητή τον συγγραφέα και γεωστρατηγικό αναλυτή κ. Σάββα Καλεντερίδη, με θέμα: «Πώς φθάσαμε στη Συμφωνία των Πρεσπών. Η επόμενη μέρα», με την στήριξη πολλών φορέων του νομού Λάρισας.

Οι φορείς που στηρίζουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση είναι: ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων, η Ενωση Γονέων «Η Χριστιανική Αγωγή» (ΓΕΧΑ) Λάρισας, η Χριστιανική Εστία Λάρισας «Ο Απόστολος Παύλος», ο Σύλλογος Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Δράσεως «Ο Μέγας Βασίλειος» Λάρισας, ο Σύλλογος Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής «Ο Απόστολος Βαρνάβας», ο Ορθόδοξος Ιεραποστολικός Σύλλογος «Πορεία Αγάπης», ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ιωάννης ο Χρυσόστομος»,  ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύλλογος «Αγιος Δαμιανός», ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ», ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής και Αστυνομίας Λάρισας, η Ενωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών ΤΧ Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας, η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass