Ενημέρωση Μιλτ. Βαρβιτσιώτη από την ΕΑΛ

Για τη δημιουργία προσφυγικού καταυλισμού στο Κυψελοχώρι

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2019 15:26

Συνάντηση με τον τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη είχε στα γραφεία της ΝΟΔΕ αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας (ΕΑΛ).

Όπως σημειώνεται από την ΕΑΛ «στη συνάντηση έγινε μια σύντομη αναδρομή σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα στον νομό Λάρισας. Ακόμα κοινοποιήσαμε όλα τα έγγραφα και γνωστοποιήσαμε όλες τις ενέργειες που έχουμε κάνει ως Σωματείο, όσον αφορά στην πρόθεση της Κυβέρνησης για δημιουργία δεύτερου στρατοπέδου φιλοξενίας στο Κυψελοχώρι.

Έγινε ειδική αναφορά σε πληροφορίες της "τελευταίας" στιγμής, οι οποίες αναφέρουν ότι έχει ήδη υπογραφεί η σχετική σύμβαση για τη δημιουργία του εν λόγω στρατοπέδου και ότι τελικά αυτό όταν λειτουργήσει σε πλήρη ανάπτυξη, θα έχει χωρητικότητα 1.500 ατόμων!

Βάσει όλων των ανωτέρω και σε συνδυασμό με την ύπαρξη άλλων 1.400 περίπου φιλοξενούμενων στο αντίστοιχο στρατόπεδο του Κουτσοχέρου, αναλύθηκαν τα θέματα που θα προκύψουν και ειδικά τα τεράστια προβλήματα στο τομέα της Ασφάλειας.

Καταγγέλθηκαν οι χωρίς διάλογο αποφάσεις του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο μη σωστός καταμερισμός ανά την Επικράτεια των προσφύγων και μεταναστών.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συμφώνησε απόλυτα με τις αιτιάσεις μας, μας συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες και υποσχέθηκε ότι θα τα μεταφέρει στους αρμόδιους, ώστε να υπάρχουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας θα συνεχίσει τις προσπάθειές της και είναι ανοιχτή ώστε να παρευρεθεί όπου υπάρχει σχετική πρόσκληση, ώστε να αναπτύξει τις θέσεις της προς όφελος των συναδέλφων μας και των πολιτών του Νομού μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι βουλευτές της ΝΔ Μάξ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας και Γ. Κατσιαντώνης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρ. Καπετάνος, ενώ από πλευράς της ΕΑΛ εκτός του προέδρου Αθαν. Νταβούρα παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Θελούρας και ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Μαντζανής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass