Συνάντηση Ν. Λιούπα - Γ. Μανώλη

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2019 15:38

Επίσκεψη στον νέο αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης και Διά βίου Μάθησης, κ. Νίκο Λιούπα, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του κ. Γιώργο Νικολάου.

Ζητήθηκε από τον κ. αντιπεριφερειάρχη η εκ μέρους του ανάληψη πρωτοβουλιών όπου αυτό θεωρείται απαραίτητο για την επίλυση προβλημάτων, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών, που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη, η συζήτηση ήταν εξαιρετική, εποικοδομητική και σαφέστατα κινήθηκε και από τις δύο πλευρές στην κατεύθυνση ουσιαστικής προσέγγισης θεμάτων που αφορούν στον Δήμο Τεμπών.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Λιούπας τόνισε ότι «οι ανάγκες είναι πάρα πολύ μεγάλες σε κάθε γωνιά του τόπου μας αλλά οι πόροι περιορισμένοι. Γι’ αυτό οφείλουμε όλοι μας να κινηθούμε με ταχύτητα και σοβαρότητα, σε πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο και ωφελιμότερο αποτέλεσμα για τους πολίτες». Να σημειωθεί ότι ο κ. Μανώλης ήταν στενός συνεργάτης και συγκεκριμένα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του αείμνηστου δημάρχου Μακρυχωρίου Ζήση Λιούπα, πατέρα του σημερινού αντιπεριφερειάρχη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass