Μετεκλογικό «μέτωπο» Γρ. Καλαγιά - Γ. Αγγελάκα;

Ο ΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2019 22:14
Ο κ. Γρηγόρης Καλαγιάς Ο κ. Γρηγόρης Καλαγιάς

Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές στην Αγιά πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ με πρωτοβουλία του «Δώτιου Πεδίου» που έβγαλε πολλές ειδήσεις.

Μπορεί το «ορεκτικό» να αφορούσε τον «Κλεισθένη» και τις συνεργασίες που αυτός απαιτεί στον β΄γύρο, αλλά το κυρίως πιάτο αφορούσε τις παρουσίες, καθώς στην πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου Γρηγόρη Καλαγιά ανταποκρίθηκε ο απόστρατος γιατρός Γιάννης Αγγελάκας που μένει στην Αθήνα, αλλά έλκει την καταγωγή του από την Αγιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο «γιατρός» έχει αποφασίσει να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς ενώ έχει ενημερώσει και τη ΝΔ για την πρόθεσή του. Μάλιστα σε πρόσφατη εκδήλωση του συλλόγου Αγιωτών στην Αθήνα, ο κ. Αγγελάκας ενημέρωσε πως «είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του».

Κληθείς από την «Ε» να σχολιάσει τις φήμες περί μετεκλογικής συνεργασίας των δύο, ο επικεφαλής του «Δώτιου Πεδίου» Γρηγόρης Καλαγιάς δήλωσε σχετικά: «Με τον Γιάννη Αγγελάκα είμαστε φίλοι και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Είναι νωρίς να πούμε πως θα υπάρξει μετεκλογική συνεργασία. Ως υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς που θα είναι, θεώρησε σκόπιμο να έρθει στη συνάντηση των στελεχών της παράταξής μας για όσα προβλέπει ο «Κλεισθένης», ο οποίος πάνω απ’ όλα απαιτεί συνεργασίες».

Ο κ. Καλαγιάς δεν έκρυψε ότι «ζήτησε από φίλους και στελέχη της παράταξης «Δώτιο Πεδίο», οι οποίοι δεν συμφωνούν με την εκ νέου υποψηφιότητά του, να ενισχύσουν τουλάχιστον την υποψηφιότητα Αγγελάκα, ο οποίος είναι Αγιώτης, ώστε να αλλάξει επιτέλους χέρια ο Δήμος Αγιάς και να φύγει η καταστροφική δημοτική αρχή του Αντ. Γκουντάρα».  

Την παραπάνω εξέλιξη δεν φαίνεται να εγκρίνουν όλα τα γαλάζια στελέχη της επαρχίας, θεωρώντας ότι «ο κ. Αγγελάκας επειδή λείπει καιρό από την Αγιά, δεν γνωρίζει τα προβλήματα και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής». Από την άλλη δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης μιλώντας στην «Ε» ανέφεραν πως «αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό. Απεναντίας μένοντας έξω από το κλίμα εσωστρέφειας που είχε αναπτυχθεί στο δεξιό χώρο, η υποψηφιότητά του εμφανίζει τάσεις συσπείρωσης του χώρου».

Στο μεταξύ μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη θέση της και η ΝΔ για τον εκλεκτό της στον παραλιακό δήμο, με όλα τα σενάρια ανοικτά, ακόμη κι αυτό της μη εμπλοκής της στο προεκλογικό σκηνικό.

Γ. Ρούστας             

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass