Τέσσερις διεκδικητές για τη δημαρχία Κιλελέρ

ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΜΑΪΟΥ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2019 22:18

Τέσσερις είναι οι μνηστήρες, που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία του Δήμου Κιλελέρ.

Ήδη έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, που θα διεξαχθούν με το σύστημα της απλής αναλογικής, σύμφωνα με τον «Κλεισθένη» και αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε διαδικασία οργάνωσης και συγκρότησης του δυναμικού των συνδυασμών τους.

Στην εκλογική αναμέτρηση για την επόμενη τετραετία στον Δήμο Κιλελέρ, ο νυν δήμαρχος κ. Θανάσης Νασιακόπουλος τίθεται ξανά στην κρίση των δημοτών του. Γνωστός επιχειρηματίας, με τον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ», ο οποίος έκανε δυναμικό ξεκίνημα στον πολιτικό στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης κατακτώντας τη θέση του δημάρχου στις εκλογές του 2014.

Αυτή τη φορά, πρωτοεμφανιζόμενος στην τοπική πολιτική σκηνή, για υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, θα είναι ο εκπαιδευτικός κ. Αθανάσιος Μούσιος, με ενωτικό ψηφοδέλτιο, καθώς έχει τη στήριξη των παρατάξεων της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής τον επί χρόνια δήμαρχο Νίκαιας κ. Ρίζο Κομήτσα και της «Πάμε Κόντρα για την Ανατροπή στο Κιλελέρ» του Βασίλη Μακατού.

Αν μη τι άλλο, ο κ. Μούσιος, μπαίνει στον πολιτικό στίβο με μεγάλο «ατού» τη δυναμική ανθρώπων που γνωρίζουν από εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και από τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στον δρόμο για τις εκλογές θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα και ο πολιτευτής με τους ΑΝΕΛ, Γιώργος Ακριβούλης. Έμπειρος στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς έχει στο ενεργητικό του αυτοδιοικητικές θητείες ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Νίκαιας και έπειτα στον Δήμο Κιλελέρ (2011-2014).

Αυτή τη φορά, ο κ. Ακριβούλης, ηγείται ενός νέου συνδυασμού, με το όνομα «Νέα Εποχή». Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος για την ταυτότητα του συνδυασμού του «είναι ένας συνδυασμός ανεξάρτητων πολιτών με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά», ενώ ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για συνεργασίες δηλώνοντας: «Οι προκλήσεις είναι πολλές. Θα απαιτηθεί στρατηγικός σχεδιασμός, συνεργασία, συναινέσεις και πολλή δουλειά».

Τέλος υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση», θα είναι και φέτος ο νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Σταμουλάκης, συνταξιούχος έμπορος, υποψήφιος δήμαρχος και το 2014, στέλεχος του ΚΚΕ.

Ο κ. Σταμουλάκης υπήρξε για χρόνια μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και πρόεδρος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων.

Υπήρξε υποψήφιος πρόεδρος στην πρώην κοινότητα Αγίων Αναργύρων και υποψήφιος δήμαρχος στον πρώην Δήμο Κραννώνα καθώς και επανειλημμένα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λαρισαίων.

Αυτό το χρονικό διάστημα, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κιλελέρ εντείνουν τις επαφές τους και στις 51 κοινότητες του δήμου, προκειμένου να συγκροτήσουν ο καθένας ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό συνδυασμό, που θα τους προσφέρει νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Μαΐου.

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass