Αβρότητες Καλαγιά, αιχμές Ολύμπιου

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΑ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 22:02
Ο κ. Γρηγ. Καλαγιάς Ο κ. Γρηγ. Καλαγιάς

Εξελίξεις στα δημοτικά πράγματα της Αγιάς προκάλεσε στη «γαλάζια» οικογένεια, η υποψηφιότητα του γιατρού Γιάννη Αγγελάκα, καθώς:

-αφενός ο έτερος διεκδικητής του Δήμου Γρήγορης Καλαγιάς με δήλωσή του στην «Ε» αποσύρει την αίτηση που κατέθεσε στη ΝΔ, σε μια κίνηση πολιτικής αβρότητας προς τον συνυποψήφιό του για να μην πολώσει το προεκλογικό σκηνικό,

-αφετέρου ο σύμβουλος της παράταξής του Θανάσης Ολύμπιος, με δήλωσή του επίσης στην «Ε», αφήνει –συγκαλυμμένα πάντως- αιχμές κατά και των δύο υποψήφιων δημάρχων.

Ο ΓΡ. ΚΑΛΑΓΙΑΣ

Αναλυτικότερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της παράταξης «Δώτιο Πεδίο» Γρηγόρης Καλαγιάς αναφέρει στη δήλωσή του: Η παράταξή μου «Δώτιο Πεδίο» που σήμερα είναι η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Αγιάς μετά από εσωτερικές διαδικασίες ψηφοφορίας στις 11 Νοεμβρίου 2018 με επανεξέλεξε σύσσωμη για να διεκδικήσω τον δημαρχιακό θώκο. Στις 13 Νοεμβρίου 2018 ζήτησα τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ στο πλαίσιο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Αγιάς. Σήμερα 20 Φεβρουαρίου αποσύρω την αίτηση στήριξης».

*Στο μεταξύ με δήλωσή του ο σύμβουλος της παράταξης Γιώργος Μασούρας επαναβεβαιώνει τη στήριξή του στο πρόσωπο του Γρ. Καλαγιά και δηλώνει έτοιμος να συστρατευθεί μαζί του στην κρίσιμη εκλογική μάχη του Μαΐου.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος του «Δώτιου Πεδίου» Θανάσης Ολύμπιος, σε δήλωσή του προς την «Ε», αναφέρει τα εξής: "Ποτέ δεν έκρυψα το ενδιαφέρον μου για το τόπο μου και αυτό μαρτυρά η καθημερινή μου παρουσία στα κοινά. Ας μας πουν όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για τη μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Αγιάς, ποιο είναι το έργο τους, η παρέμβασή τους, τι πρόσφεραν σε αυτό το τόπο; Αγιά, Λακέρεια, Ευρυμενές, Μελιβοία. Ας μας πουν μια πρότασή τους, που έτυχε καθολικής αποδοχής και την υλοποίησαν. Προτεραιότητά μου παραμένει να υπηρετώ τον πολίτη. Χορτάσαμε από βαρύγδουπες δηλώσεις και πηχυαίους τίτλους. Άλλο να σε θέλουν και άλλο να θες. Όλα στον χρόνο τους. Όσο για την επομένη των εκλογών, όπως προβλέπει ο αυτοδιοικητικός κώδικας, στους τρεις μήνες έχεις μόνο μία παρουσία, άλλωστε υπάρχει και τηλεδιάσκεψη".

 

Του Γιώργου Ρούστα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass