Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκοψε πίτα το ΚΑΠΗ Ραψάνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2019 15:52

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ Ραψάνης. Σε κατάστημα στην πλατεία του χωριού συγκεντρώθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

Το κλίμα ήταν γιορτινό με ευχές προς όλους για μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία, τόσο για τα μέλη του ΚΑΠΗ όσο και για τις οικογένειές τους. Αρχικά την ευλογία του έδωσε ο π. Διόδωρος.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είναι χαρά και τιμή μου που βρίσκομαι ακόμη μια φορά εδώ δίπλα σας, εδώ που η έννοια της αγάπης, της ζεστασιάς, της τρυφερότητας και της έγνοιας είναι ανθρώπινες ανάγκες. Εδώ κοντά σας που είστε ο συνδετικός κρίκος του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος.

Είστε συνδετικός κρίκος της ελληνικής οικογένειας. Όλοι εσείς στηρίξατε τα παιδιά σας και τώρα στηρίζετε τα εγγόνια σας.

Ως δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα σας, είμαστε κοντά στον θεσμό του ΚΑΠΗ πάντα μέσα στα πλαίσια τον αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας γιατί είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για εσάς που προσφέρετε την αγάπη σας και την τρυφερότητά σας ανιδιοτελώς χωρίς να περιμένετε κανένα αντάλλαγμα».

Τέλος ο δήμαρχος Τεμπών ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του ΚΑΠΗ και του «Βοήθεια στο Σπίτι» που προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους και είναι δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Στο ίδιο πνεύμα και η παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιώργου Μανώλη ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είστε ισότιμο κομμάτι της κοινωνίας μας, είστε κομμάτι της ζωής μας, είστε η ζωντανή ιστορία, είστε αυτοί που συνδέετε το παρελθόν με το παρόν, είστε αυτοί που τη δύσκολη αυτή συγκυρία που βιώνουμε ως πολίτες, ως οικογενειάρχες, ως χώρα, πολλοί από σας βοηθάτε ακόμη και τώρα στη δύση της ζωής σας τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας να σταθούν στα πόδια τους και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία. Για όλα αυτά σας καταθέτω τον σεβασμό μου και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ο Θεός να σας χαρίζει χρόνια. Είμαστε και σαν νέα δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα σας, να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά σας και να προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις, ώστε να σας κάνουμε να αισθανθείτε ακόμα πιο όμορφα, είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνουμε για σας. Σας το χρωστάμε».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ραψάνης κ. Νίκος Γαγάρας, ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χρήστος Τσάτσαρης, Ευθύμιος Μπουζέκης και Αχιλλέας Διψάνας, Αθανάσιος Καραναστάσης και Γ. Νικολάου, ο τοπικός σύμβουλος κ. Δημ. Ζήλος και ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Ζάρρας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα