Επίσκεψη Π. Κουρουμπλή στον "Αριστέα"

Δεσμεύτηκε για στήριξη των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2019 16:00

Το Παράρτημα Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής κος Παν. Κουρουμπλής.

Συζήτησε με την πρόεδρο του Κ.Κ.Π.Π. Θεσσαλίας κα Δήμητρα Ριζούλη, ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του Κέντρου και τις προοπτικές εξέλιξης του, στη βάση της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την αποφυγή της ιδρυματοποίησης και της στήριξης των μεταρρυθμίσεων για τη μετάβαση από την ιδρυματική φροντίδα, στη φροντίδα σε επίπεδο τοπικής κοινότητας. Έτσι ώστε τα άτομα με αναπηρίες να συμμετέχουν πλήρως στην κοινωνία και να διασφαλίζεται ότι μπορούν να απολαμβάνουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους. Ο κος Κουρουμπλής δεσμεύτηκε ότι στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του στο ευρωψηφοδέλτιο θα βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία με τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Τον κο Παν. Κουρουμπλή υποδέχθηκαν επίσης ο δήμαρχος Τυρνάβου κος Παν. Σαρχώσης, ο αναπληρωτής διοικητής του Π.Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ-Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ» κος Δημ. Λιόλιος, ο συντονιστής του τμήματος Υγείας Σύριζα Λάρισας κος Ιωαν. Καριπίδης και το μέλος του τμήματος Υγείας Σύριζα Λάρισας κος Σπ. Μητρούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass