Εκδήλωση για τον Βάιο Μαλλιάρα

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2019 16:23

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού διοργανώνει αύριο Τρίτη στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, εκδήλωση με τίτλο «40 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού – Αφιέρωμα στον Βάιο Μαλλιάρα».

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο βίος και το έργο του δεξιοτέχνη του κλαρίνου Βάιου Μαλλιάρα από διακεκριμένους ομιλητές. Ο φιλόλογος κ. Κωνσταντίνος Γιαννούλας, ο μουσικός παραγωγός κι ερευνητής της Παραδοσιακής Μουσικής και Λαογραφίας κ. Γιώργος Παπαγεωργίου, ο στιχουργός, μουσικοσυνθέτης κι ερευνητής της Ελληνικής Μουσικής κ. Θωμάς Αστερίου καθώς κι ο εγγονός του αείμνηστου καλλιτέχνη κ. Βάιος Μαλλιάρας θα μιλήσουν για τη μουσική πορεία του χαρισματικού αυτού καλλιτέχνη.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο έργο και τις δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου με αφορμή την επέτειο των σαράντα χρόνων λειτουργίας του.

Την εκδήλωση θα κλείσει το χορευτικό συγκρότημα «Βάιος Μαλλιάρας» του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού, παρουσιάζοντας χορούς σε γνωστές και άγνωστες συνθέσεις του Βάιου Μαλλιάρα.

Την εκδήλωση επιμελείται καλλιτεχνικά ο χοροδιδάσκαλος κ. Σωτήρης Καραβασίλης. Την παρουσίαση θα αναλάβουν οι φιλόλογοι κ. Κώστας Γιαννούλας και κ. Πόπη Μάγκα.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, Δήμος Τεμπών – ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών. Είσοδος Ελεύθερη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass