Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηλιακά pοwer bank στο Καστρί Λουτρό

ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ * ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2019 22:10

Την ετήσια ενημερωτική συνέλευση και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Καστρί Λουτρό στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Σαπουντζής, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, αναφέρθηκε στην πολύ πετυχημένη λειτουργία της βιβλιοθήκης, μοναδική πανελλαδικά σε παραλιακό μέτωπο, στη λειτουργία του θερινού σινεμά και των εκδηλώσεων παιδικής δημιουργίας που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι. Στάθηκε δε ιδιαίτερα στην ανταποδοτικότητα του προγράμματος σε συνεργασία με τον Δήμο.

Επίσης ανέφερε ότι το καλοκαίρι θα τοποθετηθούν κατά μήκος της παραλίας πιλοτικά ηλιακά pοwer bank προκειμένου να φορτίζουν τα κινητά τους όσοι ξεμένουν από μπαταρία και κατέθεσε τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων 2019.

Έθιξε για μία ακόμη φορά το θέμα του αλιευτικού καταφυγίου δίπλα στο Κάστρο, όπως ήταν πριν 1.600 χρόνια προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ερασιτέχνες ψαράδες Μεσαγγάλων, Νέων Πόρων και του οικισμού αλλά και για να απομακρυνθούν οι βάρκες από την πανέμορφη παραλία του Καστρί Λουτρού. Ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την αμέριστη στήριξη στο έργο του συλλόγου και έθεσε προς κάθε αρμόδιο ερωτήματα σχετικά με την πορεία κατασκευής της γέφυρας σύνδεσης με Ν. Πόρους, την ασφαλτόστρωση του περιφερειακού δρόμου και την πορεία του πολεοδομικού σχεδιασμού.

Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κ. Κολλάτος, ο οποίος αναφέρθηκε σε δράσεις και πρωτοβουλίες που πήρε ο Δήμος για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στην περιοχή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Νικολάου, ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ. Κώστας Ζαφείρης, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος των επαγγελματιών Μεσαγγάλων κ. Φάνης Βουλιώτης, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, μέλη του συλλόγου.

Η εκδήλωση έληξε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που φέτος ήταν όχι μόνο συμβολική αλλά και προφητική. Το φλουρί βρήκε ο κ. Παυλίδης που αντιστοιχούσε σε μία εικόνα του Χριστού. Επιπλέον κληρώθηκε και ένα γυναικείο ρολόι, το οποίο κέρδισε ο κ. Λουκάς Σάββας πρώην πρόεδρος του Συλλόγου.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα