«Θάφτηκε» στο χιόνι η Σπηλιά

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2019 22:14

Επί ποδός ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τεμπών για τον αποχιονισμό και αποκατάσταση της κυκλοφορίας τόσο στον επαρχιακό δρόμο Συκουρίου – Σπηλιάς, όσο και στη διάνοιξη δρόμων από το χιόνι μέσα στο χωριό αλλά και προς τα ποιμνιοστάσια.

Η Σπηλιά Κισσάβου επλήγη περισσότερο τις προηγούμενες μέρες από την «Ωκεανίδα» αφού το χιόνι σε ορισμένα σημεία και μέσα στο χωριό έφτασε σε ύψος τα τρία μέτρα. Ωστόσο οι κάτοικοι πέρα από το ζήτημα της οδικής σύνδεσης για κάποιες μόνο ώρες, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Χθες η εικόνα στη Σπήλια ήταν μεν μαγευτική, αλλά υπήρχε πολλή δουλειά ακόμη για να ολοκληρωθεί ο αποχιονισμός. Για τον λόγο αυτό από το πρωί ως αργά το απόγευμα πέντε ειδικά μηχανήματα και αλατιέρες της Περιφέρειας και του Δήμου Τεμπών συνέχισαν το έργο τους.

Για τον καλύτερο συντονισμό στο χωριό ανέβηκαν χθες ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο αντιδήμαρχος της περιφερειακής ενότητας Νέσσωνος κ. Γιάννης Αργυρίου και ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Βασίλης Νταής καθώς και από πλευράς Περιφέρειας ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Λυτροκάπης και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Καραμπούζης.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σπηλιάς κ. Βασίλης Νταής, αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από Δήμο Τεμπών και Περιφέρεια ώστε οι δρόμοι προς και μέσα στο χωριό να ανοίξουν. Αναφέρθηκε στην ένταση της κακοκαιρίας η οποία έφερε τόσο χιόνι, σκέπασε κυριολεκτικά το χωριό.

Επίσης ο κ. Νταής σημείωσε ότι ο αποχιονισμός θα συνεχιστεί και σήμερα και καλεί ακόμα σήμερα τουλάχιστον τις πρωινές ώρες τους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματά τους λόγω του παγετού.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»

Του Κώστα Τσόλα

Κλειστά σχολεία στον Δήμο Τεμπών

 

Με αφορμή τα καιρικά φαινόμενα, σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία Αιγάνης, Αμπελακίων, Καλλιπεύκης καθώς και τα Νηπιαγωγεία Αιγάνης και Αμπελακίων, λόγω χιονοπτώσεων και παγετού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass