Μόνο οι δημότες να είναι νικητές

Τόνισε ο Γ. Μανώλης παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές - δεσμεύσεις για τον Δήμο Τεμπών * Οι 51 πρώτοι υποψήφιοι του συνδυασμού του

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2019 22:04

«Οι δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου δεν είναι δημοσκόπηση της στιγμής όπως κάποιοι επιχειρούν να τις υποβαθμίσουν.

Είναι ψήφος 4ετίας, ψήφος ευθύνης, ψήφος προοπτικής για τον δήμο μας, για όλους μας συλλογικά και τον καθένα μας προσωπικά. Επιδιώκουμε τη σύνθεση και την ενότητα των δυνάμεων που μπορούν να ανοίξουν μια νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για ένα δήμο χωρίς όρια και με ανοιχτούς ορίζοντες, με φόντο αδιαπραγμάτευτες αξίες σεβασμού, προσφοράς, αναζήτησης και δημιουργίας. Για ένα δήμο της απλότητας και της ανθρωπιάς, του καθημερινού αγώνα, της ελπίδας για το καλύτερο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Γιώργος Μανώλης μιλώντας χθες το πρωί σε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Συκουρίου.

Ο επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» από τη γη που γεννήθηκε και μεγάλωσε έκανε προσκλητήριο ενότητας και συστράτευσης με τον συνδυασμό «Νέα Δύναμη» ώστε στις κρίσιμες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου να είναι νικητές μόνο οι δημότες του Δήμου Τεμπών.

Ο κ. Μανώλης κάλεσε όλους τους συνδημότες να αφήσουν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες σημειώνοντας με έμφαση: «Υπάρχουν άλλες εκλογές για να εκφράσει ο καθένας τις όποιες κομματικές του προτιμήσεις. Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε πάνω απ' όλα για τον τόπο μας. Έχουμε υποχρέωση να απαλλαγούμε από το σύνδρομο του «επαγγελματία αυτοδιοικητικού». Αφήνουμε άλλους να ασχολούνται με το χρώμα του χάρτη το βράδυ των εκλογών. Εμάς μας ενδιαφέρει να βάψουμε με λαμπερά, ζωντανά, ζωηρά χρώματα το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, το παρόν και το μέλλον κάθε οικογένειας» διαβεβαίωσε καταχειροκροτούμενος ο κ. Γιώργος Μανώλης.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΩΛΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος κατέστησε σαφές πως ο Γ. Μανώλης και η «Νέα Δύναμη» αναλαμβάνουν τις εξής δεσμεύσεις:

-Να μην επιβάλουμε φόρους και τέλη.

-Να επανακαθορίσουμε από μηδενική βάση τη φορολογική πολιτική της ΔΕΥΑ, τόσο στην ύδρευση, όσο και στην άρδευση.

-Να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά του δήμου και προπαντός της ΔΕΥΑΤ χωρίς χρέη.

-Να γίνει ο δήμος – πρότυπο διαφάνειας χωρίς να υπάρχει ούτε μία καταγγελία, ούτε μία σκιά.

-Να διεκδικήσουμε και να εξασφαλίσουμε επιπλέον κονδύλια για έργα από την κεντρική κυβέρνηση, τα ευρωπαϊκά προγράμματα και την Περιφέρεια.

-Να είναι ο Δήμος το «σπίτι όλων των δημοτών», με ανοιχτές πόρτες για όλους, να λειτουργεί αξιοκρατικά.

-Να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας, στο πλευρό κάθε πολίτη.

-Να μην είναι ο Δήμος το μακρύ χέρι της κυβέρνησης, της όποιας κυβέρνησης, σημερινής ή αυριανής, να μην είναι εξαρτημένος από κανένα κόμμα, να μην υποτάσσει τις αποφάσεις και τις κινήσεις του, στους όποιους κομματικούς σχεδιασμούς.

-Να συμβάλλουμε στην ολοκλήρωση των έργων υποδομής που είναι σε εξέλιξη και έχει ανάγκη ο τόπος μας.

-Να γίνουμε αρωγοί στους ενεργούς αγροτικούς συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Τεμπών.

Αναφερόμενος στους λιγότερο από τρεις μήνες έως τις εκλογές, ο κ. Γ. Μανώλης ανέλαβε τη δέσμευση εκ μέρους της «Νέας Δύναμης» η προεκλογική εκστρατεία:

«-Να είναι λιτή και απλή.

-Να κινηθεί στο πλαίσιο που επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός.

-Ο δημόσιος διάλογος να επικεντρωθεί στην ουσία, τις θέσεις και τις προτάσεις που έχει κάθε παράταξη για τον Δήμο Τεμπών.

-Να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και αλήθεια στους δημότες μας.

Βούλησή μας είναι η προεκλογική περίοδος να είναι ευπρεπής χρόνος περισυλλογής, ατομικής και συλλογικής ευθύνης και όχι μια περίοδος αναστατώσεων, τεχνητού διχασμού και στείρων αντιπαραθέσεων».

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Μανώλης έκανε ειδική αναφορά σε όλους όσοι παρευρέθηκαν και ιδιαίτερα στους πρώην δημάρχους που ήταν εκεί, όπως Κ. Τζανακούλη, Νίκο Γερογιάννη, τους π. κοινοτάρχες Ρίτα Παπαζαχαρία και Κ. Τρικαλιώτη και Ν. Κίτσιο

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, ο ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Κίρτσος, οι βουλευτές κ. Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ι. Πάιδας, ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Παπαδημόπουλος. Ακόμη παρευρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Λιούπας και Απ. Μπίλης, η πολιτευτής της ΝΔ Ελένη Αξιόγλου, ο π. αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, κλιμάκιο της ΝΟΔΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρ. Καπετάνο κ.ά.

ΠΟΙΟΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Γ. ΜΑΝΩΛΗ

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Γ. Μανώλης ανακοίνωσε τα ονόματα 51 συνδημοτών που πλαισιώνουν τον συνδιασμό «Νέα Δύναμη»:

Bλάγκας Ιωάννης, Γκατζόγιας Παναγιώτης, Κακαγιάννης Χρήστος, Καραναστάσης Αθανάσιος, Κυρίτσης Γεώργιος, Μαϊμάρης Δημήτριος

Νικολάου Γεώργιος, Ντόντος Γεώργιος, Τζέκας Θωμάς, Αλειφέρης Ιωάννης, Αληφακιώτη Κωνσταντίνα-Αλεξία, Βαλάση Ευφροσύνη,

Βελετάνη Αλεξάνδρα, Βλαχογιάννης Ιωάννης, Βλαχοστέργιος Γεώργιος,

Γκαβούτσικος Κων/νος, Γουγουλιά Χρυσάνθη, Γούσιος Αντώνιος,

Δαλδογιάννη – Τσόκανου Αθήνα, Ζαφείρης Θωμάς, Ζαφείρης Κώστας του Μιχαήλ, Ζησόπουλος Αθανάσιος, Θεοδώρου Αναστασία, Καλογήρου Αναστάσιος, Καραμανές Νικόλαος, Καραπάνου - Μαγαλιού Άννα, Κρικώνης Χρήστος, Λάζος Δημήτριος, Μάγκας Μιχαήλ, Μαϊνάρας Κων/νος, Μαργαρίτη Τίνα, Μασούρας Απόστολος, Μουρτασάγας Βασίλειος, Μπανιώρας Γεώργιος, Μπέτσιου - Σωτηρίου Χαρίκλεια, Μπλουγούρα Χαρίκλεια, Μπολώτας Παύλος, Νούλας Αθανάσιος, Νταή Ειρήνη, Πάνος Ιωάννης, Παπαϊωάννου Δημήτριος, Περσάκης Ιωάννης, Πλιούτσιας Γεώργιος, Σδούγκας Ιωάννης, Σεφερλή Βασιλική, Σίμος Βασίλειος, Σίμου Χριστίνα, Στρούλιας Δημήτριος, Σωτηρίου Λάμπρος, Τσέτσιλας Βασίλειος, Χασιώτης Αντώνιος.

ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass