Οι 89 σύνεδροι για το Συνέδριο ΚΙΝΑΛ

Ψήφισαν 1.614 μέλη του Κινήματος σε ολόκληρο το νομό Λάρισας * Ποιοι εκλέχθηκαν από κάθε δήμο

Τους αντιπροσώπους τους για το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου του 2019 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στον Πειραιά, εξέλεξαν χθες τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα.

Στον νομό Λάρισας προσήλθαν στις κάλπες συνολικά 1.614 μέλη του ΚΙΝΑΛ και εξελέγησαν 89 σύνεδροι. Στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, ψήφισαν 829 και εξελέγησαν 44 αντιπρόσωποι εκ των 50 υποψηφίων. Απ’ αυτούς οι 31 είναι άντρες και 13 γυναίκες.

Συνολικά, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Κινήματος στον νομό, υπάρχει ικανοποίηση για τον αριθμό των μελών που κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στην όλη εσωκομματική διαδικασία.

Η εκλογική διαδικασία, που ξεκίνησε στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, σε όλο τον νομό κύλησε ομαλά.

* Τ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Στη Λάρισα ψήφισαν 824 άτομα και εκλέχθηκαν οι 44 εκ των 50 υποψηφίων. Πιο συγκεκριμένα εκλέχθηκαν (αλφαβητικά) οι:

Αγραφιώτης Παρασκευάς, Αντωνόπουλος Γεώργιος, Βαϊοπούλου Βασιλική, Βαρβαρέσσος Θεοφάνης, Βαρνάς Σταμάτης, Βέη Νεφέλη, Βούλγαρης Σωτήρης, Γεωργίου Δήμητρα, Γιαννούλας Ευάγγελος, Γκανίδης Δήμος, Γκουράβας Βασίλειος, Δάλλα Κωνσταντία, Δημεράς Ζήσης, Ζαούτσος Γεώργιος, Ηλιάδης Πέτρος, Καλτσούδας Δημήτρης, Κατσάρα Ανθή, Κοσμέτσας Νικόλαος, Κουκούλης Δημήτρης, Κουρούτσαλης Κυριάκος, Κουτσομάρκος Γρηγόριος, Κράιας Ιωάννης, Κυριλλίδου Κωνσταντινιά, Μούτος Κωνσταντίνος, Μπακλαβά Φανή, Μπεκιάρη Ειρήνη, Μπλιάτσιος Γρηγόρης, Μπουζάνα Ελένη, Ντούφας Ευάγγελος, Οικονόμου Αντώνιος, Παλάντζας Ναπολέων, Παναγιωτακοπούλου Αγγελική, Παναγούλης Χρήστος, Παπαευθυμίου Γρηγόριος, Παπανώτας Στέφανος, Πατσαρίκα Ανδρομάχη, Πλιάγκας Ευάγγελος, Ρουμπακιάς Ιωάννης, Σαμαρίνας Κωνσταντίνος, Τασιοπούλου Παρασκευή, Τσίρκας Στυλιανός, Τσουλούφης Μαργαρίτης, Φλέγγας Γεώργιος και Χατζοπούλου Δέσποινα.

* Τ.Ο. ΚΙΛΕΛΕΡ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιλελέρ ψήφισαν 91 άτομα και εκλέγονται οι 4 από τους 6 υποψήφιους. Αυτοί είναι οι: Δελλής Ιωάννης, Λίτσιου Χρυσοβαλάντω, Μπλιάτσιος Κωνσταντίνος και Σαρατζιώτης Δημήτριος.

* Τ.Ο. ΤΕΜΠΩΝ

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Μακρυχωρίου προσήλθαν στην κάλπη 31 μέλη του ΚΙΝΑΛ με αποτέλεσμα να εκλεγούν και οι δύο υποψήφιοι: Ρήγας Νικόλαος και Τσιάκαλος Αθανάσιος.

* Τ.Ο. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στο «Εμμανουήλειο» Πνευματικό Κέντρο του Τυρνάβου, ψήφισαν 155 μέλη του ΚΙΝΑΛ κι έτσι εκλέγονται οι 8 εκ των 9 υποψηφίων. Πιο συγκεκριμένα: Αβδουλάς Αθανάσιος, Καρατζιάς Ιωάννης, Κουκουβίνος Μάριος, Κουκουλιάρα Μαρία, Μακρυγιάννης Ιωάννης, Μαλάκος Ιωάννης, Μπεκίρη Καλλιόπη και Πατσιαούρας Αστέριος.

*Τ.Ο. ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Σε πολύ ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο παλαιό δημοτικό σχολείο, στα Φάρσαλα, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων από τον νομό Λάρισας ώστε να συμμετάσχουν στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και έκλεισαν 12 ώρες αργότερα. Ο αριθμός των εκλεγμένων είναι άμεσα εξαρτημένος με τον αριθμό των μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. που προσήλθαν στις κάλπες σε κάθε εκλογικό κέντρο. Στα Φάρσαλα ψήφισαν 141, οπότε εκλέγονται οι επτά από τους οκτώ οι οποίοι είναι: Γκουντόπουλος Γρηγόρης (πήρε 42 ψήφους), Μπρισίμης Γεώργιος (23), Ντούλας Βασίλειος (18), Αργυράκης Αθανάσιος (17), Τσιάκαλου Ευγενία (13), Τσάτσουλα Αναστασία (13), Ταστεμίρογλου Σοφία (11).

* Τ.Ο. ΑΓΙΑΣ

Στο ΚΕΠ Αγιάς όπου ολοκληρώθηκε η διαδικασία προσήλθαν στην κάλπη 97 μέλη με αποτέλεσμα να εκλεγούν και οι 6 υποψήφιοι οι οποίοι είναι: Βάλαρης Γεώργιος, Γιαννουλέα Χριστίνα, Δρόλιας Θεόδωρος, Κουδάρα Ελένη, Μαυρογιάννης Αντώνης και Παναγιώτου Γεώργιος.

* Τ.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Συνολικά 275 μέλη του ΚΙΝΑΛ ψήφισαν χθες στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Ως εκ τούτου κατάφεραν και οι 18 υποψήφιοι να εκλεγούν για το συνέδριο. Αυτοί είναι οι: Αγριόδημος Κωνσταντίνος, Καστρίτης Ιωάννης, Κουλουργιώτη Ειρήνη, Κυριλλίδης Αλέξανδρος, Λούπα Μαρία, Μίχος Νικόλαος, Μούσιος Κωνσταντίνος, Μπαγιώτα Σταυρούλα, Μπακόλα Ελένη, Μπαράς Ευάγγελος, Μπαράς Νικόλαος, Μπουζούκης Δημήτρης, Νταμπώσης Δημήτριος, Σκυβαλίδα Μαρία, Σφέτσος Σπυρίδων, Φουστάνου Ευανθία, Ψωμιάδης Ευστάθιος και Μπαγιώτας Νικόλαος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass