Στο πλευρό του Μορφωτικού Ραψάνης ο Γιώργος Μανώλης

ΕΞΗΡΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΤΑΣ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2019 15:30

Στην αξία του έργου που επιτελεί ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης, στην ενίσχυση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Μανώλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας και του αποκριάτικου χορού στη γραφική κοινότητα.

Ο Γιώργος Μανώλης, κληθείς από την πρόεδρο κ. Καλλιόπη Γαζέτα να απευθύνει χαιρετισμό, συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου για την πολυεπίπεδη δράση τους. Μεταξύ άλλων είπε «….το έργο που επιτελείτε για τη διατήρηση της παράδοσης, των ηθών και εθίμων, της γραφικής Ραψάνης είναι σημαντικό! Και αυτό γιατί αγαπάτε τον τόπος σας, το χωριό σας τη Ραψάνη. Είναι τιμή μου που γνώρισα από κοντά τον σύλλογό σας, που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια μαζί σας και ευελπιστώ μετά τις δημοτικές εκλογές του τρέχοντος έτους η συνεργασία μας αυτή να είναι περισσότερο εποικοδομητική. Κλείνοντας ο κ. Μανώλης ζήτησε από όλους πολίτες και πολιτευόμενους να είναι δίπλα και να στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε προσπάθεια, για το καλό της Ραψάνης και ευχήθηκε η νέα χρόνια να είναι ακόμη πιο δημιουργική». Τον κ. Μανώλη συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Νικολάου, ο τοπικός σύμβουλος Ραψάνης κ. Δημ. Ζήλος, οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. κ. Αθηνά Δαλδογιάννη – Τσόκανου και Γιάννης Σδούγκας, φίλοι και γνωστοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass