«Τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ θα βγούνε πιο δυνατά από τις κάλπες»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΑΣΟΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 22:04

Κάλεσμα στους πολίτες «να μην ψάχνουν τις μικροδιαφορές των άλλων συνδυασμών αντιλαϊκής κοπής, αλλά να κάνουν την πραγματική διαφορά, ψηφίζοντας Λαϊκή Συσπείρωση, που στηρίζεται από το ΚΚΕ και άλλους αγωνιστές, όπως και τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές, όποτε κι αν γίνουν» απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», σε εκδήλωση που έγινε χθες το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο, παρουσίασε το πρώτο μέρος των υποψηφίων για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Ενώ παρουσιάζοντας τις βασικές θέσεις της παράταξης, για τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, μετέφερε την «αισιοδοξία, ότι τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” που στηρίζει το ΚΚΕ και άλλοι αγωνιστές, τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στους Δήμους, αλλά και του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, θα βγούνε πιο δυνατά απ’ τις κάλπες».

«Για να δυναμώσει» πρόσθεσε ο κ. Τσιαπλές «η εργατική-λαϊκή πάλη, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, τα Δημοτικά Συμβούλια, την Ευρωβουλή και τη Βουλή, ενάντια στο εκμεταλλευτικό σύστημα, σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης, Ε.Ε., Περιφέρειας και Δήμων, στο αντιλαϊκό θεσμικό πλαίσιο της τοπικής διοίκησης, στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, για να ανοίξει ο δρόμος για μια οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη υπέρ του λαού».

Αναφερόμενος στους συνυποψηφίους ο κ. Τσιαπλές σημείωσε πως «ο συνδυασμός της Ν.Δ. με τον κ. Αγοραστό, υπηρέτησε πιστά σε σύμπλευση με όλες τις αστικές κυβερνήσεις και την Ε.Ε., την κυρίαρχη πολιτική στήριξης του μεγάλου κεφαλαίου». «Η “αντιπαράθεση” με τον κ. Αγοραστό, των παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, που ως τώρα τάχα “σκοτώνονταν” και τώρα θα συνεργαστούν με επικεφαλής τον κ. Τσιλιμίγκα, είναι ψευδεπίγραφη. Ψευδεπίγραφη είναι και η αντιπαράθεση του κ. Κουρέτα που πορεύτηκε και με τον κ. Αγοραστό και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με το Ποτάμι και παλιότερα με το ΠΑΣΟΚ!»

Το ίδιο και η δήθεν αντιπολίτευση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, που συμφωνούσε στα βασικά με την πλειοψηφία, χύνοντας παράλληλα το δηλητήριο του αντικομμουνισμού».

Να σημειωθεί πως ο κ. Τσιαπλές ξεκινώντας την ομιλία του εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Δημ. Βάλλα. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γ. Λαμπρούλης και ο υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας, Π. Κρίκης.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι πρώτοι 23 υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, είναι οι εξής: Αθανασιάδης Αθανάσιος - Γιατρός Παθολόγος Ογκολόγος στο Γ.Ν. Λάρισας, Αρζομανίδης Ιωάννης – Ασχολείται επαγγελματικά με τη διαφήμιση και το marketing, Βαλώζος Γεώργιος – Οικοδόμος, Δασκαλάκη Αγγέλα - Υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ζαμπούκας Νικόλαος – Αγρότης, Θωμοπούλου Ελένη - Μαρία (Μαριλένα) – Βοηθός φαρμακείου, δημοσιογράφος, Ιωάννου - Λαμπρούλη Μαρία – Γιατρός Παθολογοανατόμος στο ΠΠΝΛ, Καρυώτη Κυριακή εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση, Καψάλης Ιωάννης – Γεωπόνος, Κουμαντζέλης Αθανάσιος – Συνταξιούχος Οικοδόμος, Λιόλιος Πάρις – Υπάλληλος στη γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ, Μουστάκας Νικόλαος – Ελεύθερος επαγγελματίας, Μπακούλας Χαράλαμπος – Συνταξιούχος Γεωπόνος, Μπίκας Χρήστος – Εκπαιδευτικός, Νούσιας Παναγιώτης – Οικοδόμος, Ούντρια Ευαγγελή (Λίτσα) - Συνταξιούχος εκπαιδευτικός γαλλικής φιλολογίας, Πακάκη Στέλλα – Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής, Παπανικολάου Αστέριος – Αγρότης, Παπαστεργίου Δήμητρα - Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Σίμος Αχιλλέας – Μηχανολόγος/Μηχανικός Τ.Ε., Σίμου Μαρία – Συνταξιούχος Λογίστρια, Σταμουλάκη Μαριάνθη – Πτυχιούχος του Τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Χατζητάκη-Γραμουστιάνου Μαρία – Ιατρός Βιοπαθολόγος.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass