Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ι. Κόκουρας: Απεχθάνομαι τον λαϊκισμό…

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 22:16

Με αισιοδοξία από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση των συνδημοτών στο πρόσωπό του και το ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Γιάννης Κόκουρας παρέθεσε χθες συνέντευξη Τύπου, στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο.

Ο κ. Κόκουρας ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού «Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου», ενώ παρουσίασε επίσης το έμβλημα του συνδυασμού με το λογότυπο της κίνησης με το σύνθημα Νέα μέρα - Νέα αρχή και αναφορά σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες.

Έμβλημα του συνδυασμού είναι η ιστορική πέτρινη γέφυρα στον Τιταρήσιο που σηματοδοτεί «την ένωση του Τυρνάβου με τον Αμπελώνα, την ένωση των ανθρώπων και την ένωση των ιδεών».

Επίσης ο κ. Γιάννης Κόκουρας παρουσίασε δύο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ N.Δ.Τυρνάβου Ανδρέα Γιαννόπουλο, αγρότη, πρώην αντιδήμαρχο Αμπελώνα και επί τρεις τετραετίες δημοτικό σύμβουλο και τον γνωστό φυσικοθεραπευτή πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Τυρνάβου Χριστόφορο Κατσαρό ο οποίος θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά.

Την απέχθειά στον λαϊκισμό σημείωσε με έμφαση ο κ. Γιάννης Κόκουρας σημειώνοντας ότι η Νέα Δημοτική Κίνηση είναι ένας συνδυασμός που απεχθάνεται τον λαϊκισμό και θα αποτελείται από νέους ανθρώπους στο μεγαλύτερο ποσοστό της, παίρνοντας μέρος για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές όπως άλλωστε και ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο συνδυασμός αποτελείται από ανθρώπους επαγγελματίες, ανθρώπους κοινωνικούς, ανθρώπους του μόχθου που δεν έχουν δώσει δικαιώματα και έχουν όρεξη για δουλειά και προσφορά προς τον τόπο και τους συνδημότες τους».

Ο κ. Κόκουρας υποστήριξε ότι στις περιοδείες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα «οι κάτοικοι του Δήμου περιμένουν από την επόμενη διοίκηση του Δήμου να λύνει τα απλά καθημερινά προβλήματα, όπως είναι η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, οι παιδικές χαρές, τα μικροπροβλήματα στην οδοποιία κ.λπ. άμεσα.

Επίσης είναι δεδομένη η έμπρακτη στήριξη του συνδυασμού την επόμενη ημέρα στους γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχής μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου έκανε αναφορά και στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνει ο «Κλεισθένης» στην αυτοδιοίκηση, που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι σχεδόν οι εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί καταφέρονται εναντίον του.

«Με την ψήφο όμως όλων των συνδημοτών μας στη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου θα ξεκινήσει μια νέα μέρα και θα γίνει μια νέα αρχή για τον Δήμο Τυρνάβου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

* Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος τόνισε ότι: «Συστρατεύομαι με τον Γιάννη Κόκουρα με στόχο τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου και τη νέα πορεία του Δήμου Τυρνάβου».

* Επίσης ο κ. Χριστόφορος Κατσαρός σημείωσε ότι «με δεδομένη τη νέα προσπάθεια του Γιάννη Κόκουρα και την ανανέωση που επιχειρείται αποφάσισε να συστρατευτεί για μια νικηφόρα πορεία για το καλό του τόπου και των συνδημοτών.

Τέλος, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση αρχών και θέσεων του συνδυασμού και τμήματος των υποψηφίων.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα