Στη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» εκπρόσωποι της κοινότητας Ρομά

«ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ»

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2019 15:48

Τους υποψηφίους από την κοινότητα Ρουμανόβλαχων - Ρομά, ανακοίνωσε η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη. Πρόκειται για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Παϊτέρη και τους υποψηφίους συμβούλους στην 3η Δημοτική Κοινότητα, Παναγιώτη Βασιλείου και Δημήτρη Βασιλείου.

Όπως σημειώνεται «πρόκειται για μια νέα σελίδα στην ανάδειξη εκπροσώπων της κοινότητάς τους, με νέους, μορφωμένους υποψηφίους που στόχο έχουν να δώσουν νέα πρότυπα.

Τα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων έχουν υψηλό συμβολισμό και αποτελούν συνέχεια σειράς παρεμβάσεων της προηγούμενης περιόδου και αφορούσαν σε θέματα καθημερινότητας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής, μόρφωσης και καλύτερης ένταξης στις λειτουργίες της πόλης.

Η ανάδειξη των υποψηφιοτήτων ήταν αποτέλεσμα ευρείας διαβούλευσης και συζητήσεων των μελών του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νταμαρίων Νέας Σμύρνης «Η Πρόοδος» και άλλων φορέων της κοινότητας και αναδεικνύει την αγαστή συνεργασία της δημοτικής αρχή με την τοπική κοινότητα. Η οριστικοποίηση των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» έγινε σε συνάντηση με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass