Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νίκος Γάτσας: «Μόνη λύση για τον Δήμο Ελασσόνας η ανάπτυξη!»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ 120 ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2019 22:08

Στην παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού «Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης» αλλά και στην ανακοίνωση των πρώτων 120 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, σε μεγάλη συγκέντρωση φίλων και ψηφοφόρων του συνδυασμού στο κέντρο «Hamos Place» της Ελασσόνας.

Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας ανέφερε:

«Ο Δήμος σήμερα δεν βρίσκεται απλώς σε απομόνωση. Βρίσκεται σε οικονομική και ψυχολογική κατάρρευση με ένα ιστορικό χαμηλό εικοσαετίας. Τα οικονομικά και ψυχολογικά αποθέματα έχουν εξαντληθεί. Η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη. Ανάπτυξη παντού...

Τους τελευταίους 4 μήνες καταφέραμε να συνομιλήσουμε με πολίτες από διάφορους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, θέτοντας τη βάση της συνεργασίας μας στο πλαίσιο ενός ανεξάρτητου, ακομμάτιστου και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου.

Πετύχαμε να εντάξουμε στον συνδυασμό μας αξιόλογους ανθρώπους από κάθε ενότητα που προσφέρουν τις γνώσεις, την εμπειρία και τον χρόνο τους στην κοινή προσπάθεια. Η αγωνία όλων μας συνοψίζεται στην αλλαγή του μοντέλου διακυβέρνησης στον δήμο και η άντληση πόρων για την οικονομική ανάκαμψη της περιοχής.

Στόχος πρώτος: Δημιουργία και συντήρηση παραγωγικών υποδομών.

Στόχος δεύτερος: Ενίσχυση της απασχόλησης με την υποστήριξη. σχηματισμών κοινωνικής οικονομίας.

Στόχος τρίτος: Βελτίωση της εξυπηρέτησης του πολίτη.

Στόχος 4ος: Ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Στόχος 5ος: Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Στόχος 6ος: Βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Ο Δήμος μας αξίζει σίγουρα περισσότερα από αυτά που προσφέρει η σημερινή διοίκηση. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Εμείς έχουμε το σχέδιο και την τεχνογνωσία. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Ανάμεσα στις παρουσίες, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, Μαρία Γαλλιού και Μιχ. Τολίκας.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Σχετικά Άρθρα