Ανοίγει τις πύλες του το Μυθολογικό Πάρκο «Ηρακλής - Οι 12 άθλοι»

* ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2019 15:03

Ανοίγει αύριο Παρασκευή, το Μυθολογικό Πάρκο με τους 12 άθλους του Ηρακλή, στον Πολυχώρο "Θεσσαλία" (Σ.Μ. Σκλαβενίτης /πρώην bowling - 3ο χλμ. Λάρισας – Τυρνάβου), όπου θα λειτουργεί μέχρι και τις 2 Ιουνίου.

Για την εγκατάστασή του και αναλυτικότερα για την οργάνωσή του, έδωσαν συνέντευξη Τύπου χθες στο Επιμελητήριο Λάρισας, οι διοργανωτές φορείς και συγκεκριμένα εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Επιμελητήριου Λάρισας και της HELEXPO.

Ο κ. Δημ. Παπαλέξης αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας αναφέρθηκε στη δημιουργία του 1ου Μυθολογικού Πάρκου στον Πολυχώρο "Θεσσαλία", ευχαρίστησε τους φορείς για την αμέριστη βοήθεια που πρόσφεραν ενώ παρουσίασε τη δυναμική που θα αναπτυχθεί από τις δράσεις που θα εξελιχθούν στον πολυχώρο.

Στη συνέχεια η υπεύθυνη ΕΚΕ της Helexpo κα. Συλλοπούλου Μαρία έκανε μια σύντομη αναδρομή στα θεματικά πάρκα της Helexpo, και επισήμανε πως αποτελούν μια ευκαιρία για ανάπτυξη της περιοχής, που φιλοξενούνται.

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Γρ. Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στη στρατηγική επιλογή της περιφέρειας που είναι η ανάπτυξη του τουρισμού, και τόνισε πως η δημιουργία του θεματικού πάρκου βοηθά προς αυτόν τον στόχο.

Στο τέλος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Νταής αναφέρθηκε στα πετυχημένα εγχειρήματα της Agrothessaly και του Πάρκου των Ευχών, που έχουν δώσει μια νέα δυναμική στην πόλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «Η έναρξη λειτουργίας του Θεματικού Πάρκου-Μουσείου "Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή" θα προσφέρει τουριστική ανάπτυξη και θα καθιερώσει την πόλη της Λάρισας ως πόλη των μεγάλων γεγονότων».

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΜΥΘΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ

Το μυθολογικό πάρκο θα περιλαμβάνει κινούμενα μυθικά τέρατα.

Το ωράριο λειτουργίας είναι το εξής:

* Παρασκευή 9:00 - 13:00 και 17:00 - 21:00

* Σάββατο 11:00 – 20:00

* Κυριακή 11:00 – 20:00

* Δευτέρα έως Πέμπτη 9:00 - 13:00

* Τελευταία είσοδος 45' πριν από το κλείσιμο του πάρκου.

Τιμές εισιτηρίων, κρατήσεις σχολείων και πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.herculespark.gr και στο τηλέφωνο 2410-549882 ή στο Facebook «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή θεματικό πάρκο / Hercules».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass