Χωρίς ρεύμα ο Πλαταμώνας

ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2019 22:06

Γενικό «μπλακ άουτ» από τη ΔΕΗ από τις 5.30 χθες το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού Ολύμπου Πιερίας και συγκεκριμένα σε τμήμα της Λεπτοκαρυάς, τον Πλαταμώνα και τους Νέους Πόρους.

Η διακοπή έγινε ξαφνικά χωρίς να υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα ενώ παρόμοιες διακοπές του ηλεκτρικού συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες και στην περιοχή της Κατερίνης. Μιλώντας χθες βράδυ στην «Ε», ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πλαταμώνα κ. Στέλιος Μπόζας τόνισε ότι άμεσα επικοινώνησε με τη ΔΕΗ για να πληροφορηθεί για τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς να πάρει σαφή απάντηση παρά μόνο ότι αυτή θα συνεχιστεί για πολλές ώρες, όπως και έγινε. Στις 10 το βράδυ περίπου, δόθηκε ρεύμα σε ένα τμήμα του Πλαταμώνα όχι όμως στο σύνολο του οικισμού.

Από την πολύωρη διακοπή του ηλεκτρικού υπήρξαν έντονα παράπονα από επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι ανησυχούσαν για τα ευπαθή προϊόντα που έχουν στα ψυγεία και καταψύκτες και ζητούν από τη ΔΕΗ να βρει τρόπους ώστε τέτοιες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος να μη συμβαίνουν και μάλιστα χωρίς προειδοποίηση.

 

Κ. ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass