ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Ασφαλτόστρωση σε οδούς Φαρσάλων και Καρδίτσης

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2019 15:25

Ξεκίνησαν χθες από τον Δήμο Λαρισαίων οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού Φαρσάλων. Το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης είναι ενταγμένο στα έργα του Δήμου Λαρισαίων για τη συντήρηση κεντρικών οδών που αποτελούν εισόδους της Λάρισας με αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο, δρόμοι που για χρόνια δεν είχαν συντηρηθεί στο σύνολό τους.


Στο ίδιο έργο -συνολικού προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ από ιδίους πόρους του Δήμου Λαρισαίων- είναι ενταγμένη η ασφαλτόστρωση των οδών, Βόλου που ολοκληρώθηκε, Φαρσάλων και Καρδίτσης. Η οδός Φαρσάλων θα ασφαλτοστρωθεί σε όλο της το μήκος, από τη διασταύρωσή της με την Περιφερειακή οδό Τρικάλων έως την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου. Η πρώτη φάση του έργου που ξεκίνησε χθες αφορά στο τμήμα μέχρι την πλατεία Αβέρωφ, ενώ τις εργασίες παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Έργων Γ. Σούλτης καθώς και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαρισαίων. Να σημειωθεί ότι από βδομάδα θα συνεχισθεί και η ασφαλτόστρωση στην οδό Καρδίτσης που είχε διακοπεί με αφορμή και τα καιρικά φαινόμενα. Η οδός Καρδίτσης θα ασφαλτοστρωθεί επίσης στο σύνολό της, από το ύψος των σχολικών συγκροτημάτων (3ο Γυμνάσιο – Λύκειο) έως και την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass