ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ: Παρελάσεις σε Μακρυχώρι και Συκούριο

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2019 15:19

Πλούσιες οι εκδηλώσεις χθες ανήμερα της εθνικής επετείου και στον Δήμο Τεμπών.

Στην έδρα του Δήμου, το Μακρυχώρι, στον ιερό ναό του Αποστόλου Θωμά τελέστηκε δοξολογία ενώ στη συνέχεια στο μνημείο των πεσόντων, μετά την επιμνημόσυνη δέηση έγινε και κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο και εκπροσώπους φορέων.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον κ. Δημήτρη Τζιόλη διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Μακρυχωρίου.

Αμέσως μετά έγινε η μαθητική παρέλαση μαθητών των Νηπιαγωγείου -Δημοτικού -Γυμνασίου και Λυκείου Μακρυχωρίου.

Στον εορτασμό παρευρέθηκαν, ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πινακάς, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών Πρόδρομος Χαρισμανίδης αστυνόμος Α’, ο αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Σαΐτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, Γεώργιος Κυρίτσης, η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Μαγαλιού, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, διευθυντές, δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Μακρυχωρίου.

ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Ανάλογες και οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο στο Συκούριο, με δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση των μαθητών των Νηπιαγωγείου -Δημοτικού -Γυμνασίου και Λυκείου Συκουρίου και των προσκόπων υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Συκούριο παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Νέσσωνος κ. Ιωάννης Αργυρίου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νικόλαος Πουτσιάκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Τεμπών και επικεφαλής της «Νέας Δύναμης» στο Δημοτικό Συμβούλιο κ. Γιώργος Μανώλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Νταφούλης, Γεώργιος Έξαρχος, Παναγιώτης Γκατζόγιας, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, εκπρόσωπος της ΔΕΥΑ Τεμπών, εκπρόσωπος του Α.Τ. Τεμπών, εκπρόσωπος της 361 ΠΑΠ, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, διευθυντές, δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Συκουρίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass