Ψηφίζουν οι συνταξιούχοι της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2019 16:22

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας καλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση.

Η συνέλευση θα γίνει αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας (Ανθ. Γαζή 35) από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Αναλυτικότερα οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Υποψήφιος για πρόεδρος είναι ο Χρυσόμαλλος Θεόδωρος. Υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο είναι οι εξής: Αγάκος Γεώργιος. Ανδρεοπούλου Ιωάννα. Διβάνης Βασίλειος. Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος. Ζάχος Σωτήριος. Καβράκος Μιλτιάδης. Μπομπόκας Ηλίας. Ντελλής Βασίλειος. Πατσιατζής Ηλίας. Σκρέττας Παύλος.

Υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι οι εξής: Καψιώχας Γεώργιος. Μαγαλιός Ιωάννης. Πάττας Στέφανος. Τίγκας Γεώργιος. Τσιάντας Χρήστος. Διευκρινίζεται πως δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν πληρώσει τη συνδρομή του έτους 2018 ή έχουν δηλώσει ότι η ετήσια συνδρομή θα κρατείται από το ΤΕΑΠΑΣΑ. Στο ψηφοδέλτιο για τον πρόεδρο του Δ.Σ. απαιτείται 1 σταυρός, για τους υποψηφίους προς εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο μέχρι 4 σταυρούς ενώ για τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής, μέχρι 2 σταυρούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass