Με ενωτική διάθεση

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2015 19:27 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Ιουλ 2015 19:33

Η πορεία της δημοτικής αρχής της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» αλλά και η οργανωτική δομή της, απασχόλησαν τη συνεδρίαση της «Λαρισαίων Πόλις», που πραγματοποιήθηκε, σε καλό κλίμα, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», παρουσία μάλιστα και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη.

Τόσο ο δήμαρχος όσο και ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» και αναπληρωτής δήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης, αναφέρθηκαν στη λειτουργία της δημοτικής αρχής, με τον κ. Σούλτη να αναδεικνύει τα ζητήματα της διαφάνειας, της συλλογικής δράσης και της σφυρηλάτησης της ενότητας στην πράξη και μέσα από τη καθημερινή λειτουργία. Ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις», χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία μεταξύ των στελεχών της δημοτικής αρχής και της ομάδας των δημοτικών συμβούλων, παρά τις προσπάθειες όσων θέλουν να εξυπηρετήσουν προσωπικές στρατηγικές και συμφέροντα.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν και οργανωτικά ζητήματα, που αφορούν στη λειτουργία της Συμπαράταξης και των αυτοδιοικητικών κινήσεων που την συγκροτούν. Όπως τονίστηκε στην ολομέλεια, οι αυτοδιοικητικές κινήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν, έχοντας ως παράλληλο στόχο την ενδυνάμωση της Συμπαράταξης, τόσο σε πολιτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε το φθινόπωρο θα υπάρξει νέα συνάντηση των μελών της «Λαρισαίων Πόλις» με αντικείμενο οργανωτικά ζητήματα.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις μελών και φίλων της παράταξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass