«Καμπάνα» σε αστυνομικό από τον Βόλο

ΕΔΕΣΕ, ΕΓΔΥΣΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΑΝΤΙΖΗΛΟ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 22:05
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ποινή φυλάκισης 27 μηνών επέβαλε χθες δικαστήριο της Λάρισας σε έναν 39χρονο αστυνομικό από τον Βόλο καθώς πρωταγωνίστησε σε ένα σπάνιο περιστατικό για την ευρύτερη περιοχή.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο -που λειτούργησε χωρίς ενόρκους και μόνο με τακτικούς δικαστές διότι μετατράπηκαν οι κατηγορίες από κακουργηματικού χαρακτήρα σε πλημελημματικού- εξέτασε το επεισόδιο που είχε γίνει γνωστό τον Φλεβάρη του 2013. Τότε, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, ο υπαρχιφύλακας για τα μάτια μιας γυναίκας και εξαιτίας ανταλλαγής κάποιων γραπτών μηνυμάτων, έφτασε στα άκρα με έναν 29χρονο που ήταν και ο αποστολέας των μηνυμάτων προς τη γυναίκα. Τον οδήγησε σε μια ερημική τοποθεσία, τον έδεσε με χειροπέδες, τον έγδυσε, τον χτύπησε υπό την απειλή όπλου και τον άφησε εκεί. Το θύμα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του εξήγησε αναλυτικά όλα όσα του συνέβησαν ενώ από την πλευρά του ο αστυνομικός ζήτησε συγγνώμη και εμφανίστηκε μετανιωμένος για όλα όσα είχαν συμβεί.

Ο αστυνομικός είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα όμως έχει επιστρέψει στην υπηρεσία, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο. Κρίθηκε ένοχος για έξι πράξεις με πιο σημαντικές εξ αυτών την παράνομη παρακράτηση, την έκθεση και την απλή σωματική βλάβη (που μετατράπηκε από επικίνδυνη). Του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 27 μηνών με τριετή αναστολή. Στο πρωτόδικο δικαστήριο (Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο) είχε τιμωρηθεί με συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

 

 

Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass