Δύο προγράμματα για πιο φθηνά διόδια Μοσχοχωρίου

ΜΕ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΤΟΣ 10 ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 22:08

Δύο νέα συνδρομητικά προγράμματα που αφορούν τους οδηγούς κατηγορίας 2 (Ι.Χ.), οι οποίοι ταξιδεύουν ανάμεσα σε Λάρισα και Βόλο διερχόμενοι από τα διόδια Μοσχοχωρίου και διαθέτουν τους πομποδέκτες (e way) με τα οποία παρέχεται έκπτωση υπό προϋποθέσεις μέχρι και 80% παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Διβάνι» η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».

Όπως ανέφεραν τα στελέχη της εταιρείας τα δύο εκπτωτικά προγράμματα είναι το Πρόγραμμα «Μοσχοχώρι Μετ’ Επιστροφής» και το Ανανεωμένο Πρόγραμμα «Moschochori Local» και θα ξεκινήσουν να ισχύουν από την 1η Μαίου. Επελέγη δε ο Σταθμός του Μοσχοχωρίου διότι είναι ο ακριβότερος στο δίκτυο της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» και επειδή η παλιά Εθνική οδός Λάρισας - Βόλου λειτουργεί ανταγωνιστικά προς τον αυτοκινητόδρομο.

«ΜΟΣΧΟΧΩΡΙ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ»

Σύμφωνα με τον διευθυντή Λειτουργίας της Εταιρείας Δημήτρη Μανδαλώζη «το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα «Μοσχοχώρι μετ’ επιστροφής» δύναται να προσφέρει στους κατόχους του e –way μέχρι και 80% έκπτωση, αφού ένας οδηγός που θα πάει Λάρισα - Βόλο μετ΄ επιστροφής εφόσον αυτή πραγματοποιείται εντός 10 ωρών, αντί για 8 ευρώ θα πληρώσει 4,80 ευρώ. Στην έρευνα που διενήργησε η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 55% των διελεύσεων των Ι.Χ. από το Μοσχοχώρι με προορισμό τον Βόλο γίνεται για αναψυχή, άρα η διάρκεια των 10 ωρών δεν είναι πιεστική.

«MOSCHOCHORI LOCAL»

Όσοι πάλι οδηγοί διέρχονται από τον Σταθμό του Μοσχοχωρίου περισσότερες από 10 φορές τον μήνα, τους συμφέρει να επιλέξουν το νέο ανανεωμένο συνδρομητικό πρόγραμμα «Moschochori Local», το οποίο με βάση και τον επισυναπτόμενο πρόγραμμα και με τις κλιμακούμενες εκπτώσεις η τιμή ανά διέλευση μπορεί να είναι 80 λεπτά μετά την 30ή διέλευση. Για κάποιον που περνά κάθε μέρα από τα διόδια Μοσχοχωρίου η τιμή σε μία περίοδο 20 ημερών μειώνεται από τα 160, στα 62 ευρώ. Αναλυτικότερα, τα νέα ποσοστά έκπτωσης έχουν ως εξής:

Αριθμός μηνιαίων διελεύσεων 1-5 Ποσοστό έκπτωσης 0% 6-10 έκπτωση 50%, 11-30 έκπτωση 70%, 31-60 έκπτωση 80%, πάνω από 61 φορές καμία έκπτωση.

«ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ E- WAY»

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας «στόχος αυτών των εκπτωτικών προγραμμάτων είναι να αυξηθούν οι κάτοχοι των πομποδεκτών, οι οποίοι σήμερα στην κατηγορία 2 (ΙΧ) ανέρχονται σε 34.611. Τέλος οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποκάλυψαν ότι σε βάθος 2 ετών ενδέχεται να έχουμε και τον ενιαίο πομποδέκτη, όπου ο χρήστης θα μπορεί να διασχίζει όλο το οδικό δίκτυο με αυτόν. Όσοι δεν είναι συνδρομητές μπορούν να γίνουν άμεσα, καλώντας την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2410-741440 – ή ηλεκτρονικά στο www.aegeanmotorway.gr/eway, συμπληρώστε το αίτημά σας και θα αποκτήσετε τον δικό σας eway πομποδέκτη, δωρεάν.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Μετά την παρουσίαση των νέων πακέτων η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ» προχώρησε σε απολογισμό πεπραγμένων για το 2018.

Αναλυτικά δόθηκαν: 4.000.000 ευρώ σε μη – συμβατικές περιβαλλοντικές επενδύσεις, στήριξη 449 άμεσων θέσεων εργασίας και 1.367 έμμεσες και επαγόμενες, 105.00 ευρώ προγράμματα εκπαίδευσης, στήριξη 637 τοπικών και εθνικών προμηθευτών με συνολική προμηθευτική δαπάνη προς αυτούς 50.440.000 ευρώ, 50.000 ευρώ για την εκπαίδευση εργαζομένων, 15.884.000 ευρώ για τη διασφάλιση οδικής ασφάλειας, 134.000 ευρώ για υγεία και ασφάλεια εργαζομένων, 315.00 ευρώ σε έμμεσες οικονομικές επιπτώσεις (συντήρηση), 8.549.000 ευρώ σε φόρους και 3.824.000 ασφαλιστικές εισφορές, 237.000 ευρώ για πρόσθετες παροχές στους 449 εργαζόμενους της εταιρείας, μείωση εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κατά 4,4% και 8,8% την ενεργειακή ένταση ανά χιλιόμετρο, 4.300.000 ευρώ επένδυση στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της.

Την παρουσίαση των προγραμμάτων έκανε ο διευθυντής Λειτουργίας της Εταιρείας Δημήτρης Μανδαλώζης, ενώ στο πλευρό του ήταν η υπεύθυνη Επικοινωνίας της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» Ειρήνη Ζαβρίδου. Ακόμη στην παρουσίαση παρέστησαν οι Δημήτρης Γκατσώνης, γενικός εκτελεστικός Διευθυντής, Ιωάννα Βασιλειάδου υπεύθυνη Οδικής Ασφάλειας και Ευαγγελία Κωνσταντέλλου υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Πελατών.

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass