«Κοινωνική πολιτική μέσα από το πρίσμα του Κοινοτισμού»

Η «ΛΑΡΙΣΑΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ» ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 15:42

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Κίνησης "Λαρισαίων Κοινόν" αποτελούμενη από τον επικεφαλής Κωνσταντίνο Βαϊούλη, τον Αλέξανδρο Νάρη και τον Γεώργιο Βλαμούλη, συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Δημήτριο Δεληγιάννη, στο πλαίσιο της ενημέρωσής της για τα εκρηκτικά κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.

Δέσμευση της παράταξης, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωσή της, «αποτελεί η πλήρης υποστήριξη των εργαζομένων στη συγκεκριμένη υπηρεσία προκειμένου να αναπτυχθούν όλες οι δυνατότητες υποστήριξης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και η δημιουργία δομής, της οποίας αποκλειστικό έργο θα είναι η καταγραφή, επαφή, υποστήριξη και ενίσχυση δυνατοτήτων επιστροφής των χιλιάδων Λαρισαίων που έχουν μεταναστεύσει στα χρόνια της κρίσης.

Επιπλέον θα πρέπει να τονιστεί, ότι η όλη προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, μέχρι στιγμής, στηρίζεται στα «πήλινα» πόδια της έξωθεν χρηματοδότησης, η οποία τελειώνει σε ένα χρόνο περίπου, διατηρώντας στην αβεβαιότητα πάνω από εκατό εργαζομένους, αλλά και χιλιάδες συμπολίτες μας που προσβλέπουν στις υπηρεσίες της (π.χ παιδικοί - βρεφικοί σταθμοί).

Δέσμευσή μας αποτελεί η λειτουργία της Κοινωνικής Πολιτικής μέσα από το πρίσμα του Κοινοτισμού, η απεξάρτησή της από τις ξένες πηγές χρηματοδότησης, δίνοντας στους συμπολίτες μας και τους εργαζομένους την αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας που τους αξίζει!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass