«Να μπει η Ελλάδα ξανά στους ισχυρούς της Ευρώπης»

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΒΑΣ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 13 Απρ 2019 15:48

Σφοδρή επίθεση προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, «η οποία αντιμετωπίζει τη φτώχεια με επιδόματα, είναι επικίνδυνη και ανήθικη και δημιούργησε ένα ψηφοδέλτιο που προσβάλλει» εξαπέλυσε από τη Λάρισα όπου περιοδεύει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Ο πρώην υπουργός και πρώην δήμαρχος Πειραιά από τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, όπου έγινε δεκτός από τον πρόεδρο Χρ. Καπετάνο, αναφέρθηκε στον εκλογικό στόχο της ΝΔ στις εκλογές της 26ης Μαΐου, αλλά και «στην Ευρώπη που θέλουμε οι φιλοευρωπαίοι να δημιουργήσουμε». Αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές τόνισε πως «στις 26 Μαΐου έχουμε τη μάχη των μαχών, καθώς εμείς θέλουμε να δούμε μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία και να αγωνιστούμε για μια καλύτερη Ευρώπη. Θα αγωνιστούμε για να μην είναι η Ελλάδα μία χώρα του πεταμού». 

Σύμφωνα με τον Β. Μιχαλολιάκο «στη ΝΔ θέλουμε τη στήριξη και τη συνεργασία με την Αμερική, αλλά θα είμαστε ένα αυτόνομος ισχυρός πόλος στην Ευρώπη. Θέλουμε εκεί που θα πάμε να σέβονται την ταυτότητά μας και ποιοι είμαστε. Να μπει η Ελλάδα ξανά στους ισχυρούς της Ευρώπης».

Για το προσφυγικό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ ανέφερε: «Πρέπει να αγωνιστούμε για να διαχειριστεί η Ευρώπη με ανθρωπιά αυτό το θέμα. Εκεί οι «δυνατοί» πρέπει να πάψουν να πουλάνε φτηνά όπλα, αλλά να διορθώσουν την κατάσταση έτσι ώστε οι άνθρωποι να μην ψάχνουν ένα καλύτερο μέλλον μακριά από τη χώρα τους».

Χαρακτήρισε «ακραία ενδοτική τη Συμφωνία των Πρεσπών» και συμπλήρωσε πως «αυτή η συμφωνία είναι ντροπή και δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί σαν πιλότος για να λυθούν κι άλλα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως π.χ. στο Κυπριακό. Όπως και να ΄χει υπάρχει μεγίστη πολιτική ανάγκη να φύγει χθες η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν είναι μόνον κακή κυβέρνηση αλλά και επικίνδυνη. Κι όσο πέφτει τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται».

Απαντώντας σε ερώτηση της «Ε» για τον εκλογικό στόχο της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε πως «ο ίδιος επιστρατεύτηκε με ένα όραμα για μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία που θα έχει ένα ποσοστό πάνω από 40%. Δεν βάζω χαμηλά τον πήχη, αλλά ψηλά και περνάω από πάνω. Κάναμε την αυτοκριτική μας και θα αγωνιστούμε για να επιστρέψουν άμεσα στην πατρίδα όλοι οι νέοι μας που αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν.

Να σημειωθεί πως σήμερα Σάββατο και ώρα 19:30, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Βασ. Μιχαλολιάκος θα πραγματοποιήσει ομιλία σε μέλη και φίλους του κόμματος στο ξενοδοχείο «Διόνυσος».

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass